Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Wie stopt dit Club Brugge? Blauw-zwart springt voor het eerst sinds speeldag vier (!) naar leiding na 0-3-zege tegen KRC Genk:

De Jupiler Pro League heeft een nieuwe leider. Eentje die enkele weken door vriend en vijand was afgeschreven. Club Brugge ging zondagmiddag met 0-3 winnen in Genk en trekt volgende week vol vertrouwen naar Italië. Andiamo.

» Marlon Colpaert verovert zilver in de lichte skiff op EK roeien:

Marlon Colpaert is zondag in het Hongaarse Szeged vice-Europees kampioen geworden in de lichte skiff. De 24-jarige Oostendenaar moest in de A-finale op het EK enkel de Italiaan Niels Torre voor laten gaan. Hij klopte in extremis de Fransman Baptiste Savaete voor het zilver.

» Akram Tourki spoelt pechseizoen door met goal bij eerste basisplaats voor Hoogstraten: “Dit is een enorme verlossing”:

Geen derde zege op rij voor Hoogstraten. Op bezoek bij Thes bleven de Rooikens steken op een billijke 2-2. Geen memorabele prestatie op zich, maar wel voor Akram Tourki. Hij maakte zijn eerste goal in Hoogstraatse loondienst, na een pechseizoen. “Dat doet ontzettend veel deugd”, aldus Tourki.

» Nathan Winderickx (SV Loppem) trekt naar HO Oedelem:

Nathan Winderickx stoppen met voetballen en een nieuwe functie binnen SV Loppem toebedeeld krijgen, maar hij besloot nu toch nog een extra jaar door te gaan bij HO Oedelem. (bl)

» Jurgen (43) wil taboe doorbreken: “Waarom fotograferen we onze begrafenissen eigenlijk niet?”:

Fotograaf Jurgen Schnabel (43) uit Willebroek heeft een missie: het taboe rond het vastleggen van afscheidsceremonies doorbreken. Als herinneringsfotograaf ziet hij weinig verschil tussen een fotoalbum van een huwelijk of van een begrafenis. “Een foto van troostende hand op een knie kan jaren later opnieuw troost bieden.”

» UAE scoort hattrick, Isaac Del Toro pakt eindwinst in Ronde van Asturië :

UAE Team Emirates heeft alle etappes en het eindklassement van de Ronde van Asturië editie 2024 veroverd. De Nieuw-Zeelander Finn Fisher-Black won zondag de slotrit, de Mexicaan Isaac Del Toro eindigde als tweede en verzekerde zich zo van de eindzege.

» HT Zwijnaarde B verplettert SK Merelbeke:

HT Zwijnaarde B ging zondag stevig tekeer in de thuiswedstrijd tegen SK Merelbeke. De uitploeg droop af met een 5-0 nederlaag.

» MULTILIVE BUITENLANDS VOETBAL. Trossard en Arsenal op voorsprong tegen rivaal Tottenham, Dessers trefzeker voor Rangers:

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden en in het buitenland moeten nog verschillende kampioenen gekroond worden. Onze voetbalredactie volgt de wedstrijden op de voet en legt de focus op de Belgen in het buitenland. Mis hier niets van alle actie.

» Junior Kyano Schepers wordt na zilver aan rekstok negentiende in allroundcompetitie op EK turnen :

Kyano Schepers (Olympia Houthalen) is zondag op het EK turnen voor junioren in het Italiaanse Rimini als negentiende geëindigd in de finale van de allroundcompetitie.

» Sam Huurman grijpt zijn kans bij Leuven Bears: “Als er jongens uitvallen, moeten anderen opstaan”:

Ondanks een resem blessures blijft Leuven Bears na winst tegen LWD Basket uit Leeuwarden in de race voor de play-offs. “Kwalificatie voor die eindronde zou de kers op de taart zijn”, zegt Sam Huurman, de Nederlandse center van de Bears.

» RSCA Futsal telt GS Hoboken na vijf ijzersterke openingsminuten al uit: “De eerste helft was het beste dat we dit seizoen al brachten”:

Na vijf minuten fonkelden al 0-4-cijfers op het scorebord in Hoboken. Uiteindelijk werd het 1-8, ruim voldoende voor RSCA om een plaats in de halve finale van de play-offs te veroveren. De terugmatch in Roosdaal wordt louter voer voor de statistieken.

» Barry Baltus moet na valpartij opgeven in Moto2, Francesco Bagnaia na zalig duel winnaar in de MotoGP:

Barry Baltus heeft zondag na een valpartij moeten opgeven tijdens de Grote Prijs van Spanje in de Moto2.

» Wedstrijd tussen KVC Langdorp en Tielt-Winge 3000 B eindigt in forfaitscore:

De wedstrijd tussen KVC Langdorp en Tielt-Winge 3000 B werd zondag niet gespeeld. Tielt-Winge 3000 B moest noodgedwongen forfait geven. Dat levert meteen 3 punten op voor KVC Langdorp.

» SK Vlamertinge verslaat SC Zonnebeke na hattrick Merveillie:

Melanie Nathalie Merveillie maakte drie doelpunten voor SK Vlamertinge dat met 6-1 won van SC Zonnebeke in de thuiswedstrijd. Hanne Duflou en Kjenta Casier scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, Fiebe Callens zette zichzelf op het scoreformulier voor SC Zonnebeke.

» Brandweer oefende in leegstaande Markevalleischool:

De brandweerlieden van de post Tollembeek van de brandweerzone Vlaams-Brabant hebben zaterdag geoefend in een leegstaand schoolgebouw in Herne. Het was een oefening die voor de deelnemers onaangekondigd was.

» LIVE. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraďne:

De oorlog tussen Rusland en Oekraďne doet Europa en de wereld daveren op zijn grondvesten. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet.

» LIVE. Volg hier alle nieuws over de oorlog in de Gazastrook:

De spanningen blijven hoog oplopen in het Midden-Oosten: niet alleen door de oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook, maar ook in de bredere regio staan de zenuwen strak gespannen. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» Einde van werken tweede fase Park Brialmont in zicht: openingsfeest gaat door in juni:

De werken aan de tweede fase van Park Brialmont zijn bijna klaar. Het gaat om de resterende deelzones van Wolvenberg en het Brilschanspark. Er zijn nieuwe parkpaden en verblijfsplekken aan het water, verbindingen voor fietsers, en zones voor lokale evenementen.

» Zwijntjeskermis viert 50ste verjaardag met Willy Sommers: “Dankzij de jeugd is de toekomst verzekerd”:

Met Willy Sommers en zijn live orkest haalt de Zwijntjeskermis dit jaar een prijzige ambiancemaker naar het dorpsplein. Dat mag ook wel, want het evenement is aan zijn vijftigste editie toe.

» Floralux ontruimd na waarnemen brandgeur:

? De brandweerzone Vlaams-Brabant West rukte zondagvoormiddag uit naar Floralux aan de Bergensesteenweg, het voormalige Groendekor. Binnen werd een brandgeur waargenomen waarop de brandweerofficier vroeg om de winkel preventief te laten ontruimen. Bij verdere controle bleek de geur afkomstig te zijn van een klein probleem in een zekeringkast. Blussen diende dus niet te gebeuren. In februari vorig jaar werd de winkel nog getroffen door een zware uitslaande brand. Vorige week ging ook een bedrijfsgebouw naast Floralux in vlammen op, maar het probleem van zondag is geen gevolg van die brand. 

» Hansbekenaren stellen ‘Memorandum’ voor:

Op 13 oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Afrit 12 Dorpsraad Hansbeke ziet die als een kans om de kandidaten voor de toekomstige bestuursploeg van Stad Deinze een nota te bezorgen met daarin de noden en verwachtingen van de Hansbekenaren. Het ‘Memorandum van Hansbeke’, bestaande uit een document van 43 pagina’s en 157 actiepunten, werd zondag overhandigd aan vertegenwoordigers van de vijf politieke partijen in Deinze tijdens een feestelijke receptie.

» Sacha Kotysch heeft alle begrip voor vertrek Eddy Vanhemel: “Hij kan er vlak bij huis gaan werken bij een van de beste academies van Europa”:

Nee, ook in Gent bleef de kentering vrijdagavond uit voor de youngsters van OH Leuven U23. De troepen van Sascha Kotysch gingen met 3-0 onderuit. “De cijfers zijn overdreven, maar we gaan er wel onze lessen uit trekken.”

» Het gaat niet goed met peuter Elise, die aan ziekte lijdt waarvan wereldwijd slechts 6 andere patiënten bekend zijn: “Dokters bereiden ons voor op het slechtste”:

Bart Hoebeke en Iris Joris kregen in januari te horen dat hun dochtertje Elise, anderhalf jaar oud, aan de ongeneeslijke ziekte CACNA 1B lijdt. Momenteel gaat het slecht met hun peuter en moeten ze beslissingen nemen die ze niet wensen te nemen.

» Ewoud Lambrecht en Ben Vannetelbosch bezorgen FC Moorsel B zege op Greunsjotters Vossem B:

FC Moorsel B boekte een zege in de wedstrijd tegen Greunsjotters Vossem B. Het team won zondag met 2-1.

» 16-jarige Aude Waldbillig pakt clean sheet en bezorgt onthoofd Anderlecht belangrijk punt: “Blij dat we onze leidersplaats vasthouden”:

Landskampioen Anderlecht bleef in Neerpede tegen Standard steken op een brilscore na een ontgoochelende prestatie. Paars-wit miste wel vijf speelsters wegens een infectie. Gelukkig was Aude Waldbillig wel beschikbaar. De 16-jarige doelvrouw redde de meubelen meermaals en ontpopte zich tot meest verdienstelijk speelster. Nog goed nieuws: Club YLA hield OH Leuven, die andere titelkandidaat, ook op een gelijkspel.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium