Home
Home
Bargains Ad
Bargains
Directory
Index
Handy
Handy
Hotels
Hotels
News
News
Shopping
SB Shops
Weather
Weather
RingTones
TV
Choose your paper:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» 20.000 eendjes racen zondag voor ‘Een Hart voor Limburg’ in Hasseltse Kanaalkom:

Liefst 20.000 eendjes racen zondag in de Hasseltse Kanaalkom. Om 15 uur vindt daar de tweede editie plaats van de ‘Duck Race’, een initiatief van Een Hart voor Limburg voor het goede doel.

» Historische openingssessie leidt tot voorsprong voor Team Europe na openingsdag van Ryder Cup:

De openingsdag van de Ryder Cup leverde een voorsprong van 6,5 tegen 1,5 op voor Team Europe waar Nicolas Colsaerts een van de vice-kapiteins is. De basis legden ze in een historische ochtendsessie (4-0) om in de namiddag (2,5-1,5) op een diefje te winnen van Team USA.

» Anderlecht-spelers amuseren zich rot met scores EA Sports FC 24: “Waar staat dansen? Daar heb je 99 op”:

“73 snelheid? Nee, dat is niet genoeg. Ik moet minstens tien meer hebben”, lacht Killian Sardella tegen Zeno Debast. De Anderlecht-spelers amuseerden zich rot door hun scores van EA Sports FC 24 te vergelijken. Amuzu wordt al snel omgedoopt tot een TGV, terwijl de foto van N’Diaye voor hilariteit zorgt.

» Bisschop Bonny: “Herbekijken overheidssteun aan de kerk is bespreekbaar”:

Antwerps bisschop Johan Bonny noemt het herbekijken van de overheidssteun voor de katholieke kerk “bespreekbaar” naar aanleiding van de heisa rond de VRT-reeks Godvergeten. “Maar zo’n gesprek moet dan wel gaan over alle religies en levensbeschouwingen”, zegt hij.

» Ook bij ons worden bijenkasten steeds vaker gestolen, daders zijn niet altijd ver te zoeken: “Ik heb zelfs wildcamera’s geplaatst”:

In het Nederlandse Leudal, net over de grens met Kinrooi, is voor de vierde keer in korte tijd een bijenkast gestolen. “Een fenomeen dat we helaas vaker zien, dit jaar vooral in Limburg”, klinkt het bij het Vlaams Bijeninstituut. De daders zijn zo goed als altijd collega-imkers.

» Kinderopvang Tessenderlo opent tien maanden na schorsing weer de deuren: “Ik kan weer doen wat ik graag doe”:

In december vorig jaar moest de kinderopvang aan de Schoterweg in Tessenderlo de deuren sluiten van het Agentschap Opgroeien. Maandag, zo’n tien maanden na de schorsing, opent de opvang opnieuw. Onthaalmoeder Agnes bundelt daarvoor de krachten met de moeder van een van haar opvangkindjes.

» Conner Rousseau verhindert dat DPG Media artikel over incident in Sint-Niklaas publiceert:

De voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg in Dendermonde heeft in kort geding, na een eenzijdig verzoekschrift van Conner Rousseau, DPG nieuwsmerken HLN en VTM NIEUWS een publicatieverbod opgelegd om te berichten over de mogelijk racistische uitspraken die de Vooruit-voorzitter deed in Sint-Niklaas.

» Nieuwe peiling: mokerslag voor Groen, ook Open VLD nog steeds op bodemkoers:

In een nieuwe peiling krijgt Groen een mokerslag. Amper 6,4 procent van de Vlamingen zou op de ecologisten stemmen. Voor Vlaams Belang is het de beste peiling sinds de verkiezingen.

» Nog niets meer bekend over mogelijke komst honderd asielzoekers naar Drieboomkensberg voor winteropvang:

Raadslid Wim Vervloet (Vlaams Belang) polste tijdens de jongste gemeenteraad in Malle of er al meer nieuws is over de eventuele opvang van asielzoekers deze winter in Hopper jeugdverblijf Drieboomkensberg in Westmalle.

» Transfo Energiek opent energieparcours: “Belevingsparcours dompelt je onder in de wereld van energie.”:

Transfo Zwevegem, de voormalige elektriciteitscentrale die werd opgetrokken in 1911 en zo’n 20 jaar geleden in het bezit kwam van de gemeente Zwevegem, wordt meer en meer een hub voor alles wat met energie te maken heeft. Vrijdagavond werd het belevingsparcours Transfo Energiek voorgesteld.

» Waarom de alcohol aan banden gaat als het winter wordt op Antarctica:

Maximaal 18 pintjes, drie flessen wijn of een fles sterke drank per week per persoon, meer krijgen wetenschappers en onderhoudspersoneel op de Amerikaanse zuidpoolbasis McMurdo niet meer te drinken. Het lijkt nog ruim bemeten. Naar Zuidpool-normen is het dat niet.

» Dodelijk ongeval op werf: arbeider (39) belandt onder 15 meter hoge muur:

Op de werf van de Komet-site in Mechelen is vrijdagnamiddag een dodelijk arbeidsongeval gebeurd. Een 39-jarige Portugese arbeider kwam er onder een muur terecht.

» Buurman Pepijn (38) mag een keer per maand keuken van eetcafé overnemen: “De geheime zevende gang was een huwelijksaanzoek”:

MosCow wil vooral een verbindende kroeg zijn. Daarom laten de eigenaars hun buurman en hobbykok Pepijn Verhaeghe (38) toe om een keer per maand de keuken over te nemen. Donderdagavond werd de aftrap gegeven met een wel heel opvallende afsluiter.

» Alken moet 14 percelen onteigenen om fietspad naar Hasselt breder te maken:

Alken heeft 14 percelen grond nodig om te zorgen voor een veilige fietsverbinding met Hasselt. Het gaat om het fietspad tussen de Klinkstraat en de Bekstraat. De eigenaars krijgen nu een finaal bod, daarna mag de gemeente wettelijk onteigenen.

» Geen plastic drinkbekers meer in Daknamstadion:

Voetballiefhebbers die tijdens of na voetbalwedstrijden van Sporting Lokeren-Temse in het Daknamstadion iets willen drinken, zullen dat vanaf nu niet meer in plastic wegwerpbekers kunnen doen.

» Na 27 jaar eindelijk doorbraak in moord op hiphopicoon Tupac? Politie arresteert belangrijke verdachte:

De Amerikaanse politie heeft vrijdag Duane ‘Keefe D’ Davis gearresteerd, de man die al

jarenlang verdacht wordt voor betrokkenheid bij de moord op de legendarische rapper Tupac Shakur (25) in 1996.

» Netflix stopt na 25 jaar met verhuur van dvd’s via de post:

De kans is misschien klein dat u wist dat ze het tot gisteren nog deden, maar vandaag is Netflix gestopt met de verhuur van dvd’s via de post. Met dat businessmodel was Netflix in 1998, lang voor het streamingtijdperk, begonnen. Op het piekmoment in 2010 telde de service 20 miljoen abonnees, maar daarna ging het door de komst van internetstreaming bergaf.

» Herfstkermis staat twee weken op Mechelse Veemarkt:

Op de Veemarkt in het centrum van Mechelen is vrijdag de jaarlijkse herfstkermis van start gegaan. Die richt zich vooral op (groot)ouders met (klein)kinderen, al komen ook liefhebbers van smoutebollen aan hun trekken. Tot en met zondag 15 oktober blijft de kermis staan.

» Leerlingen Vito bouwen twee elektrische wagens voor Greenpower Challenge:

Voor het derde en vierde jaar autotechnieken van Vito Hoogstraten was er vrijdag een heuglijk moment. Het bouwpakket voor hun deelname aan de Greenpower Challenge werd geleverd.

» Ondanks nieuwe positie in de spits blijft Nicolas Rajsel razend ambitieus bij FCV Dender: “We moeten op de top zes durven mikken”:

FCV Dender kaapte een verdienstelijk punt weg bij Patro Eisden, maar schoot daar weinig mee op. Nadat de Lommelse leidersscalp werd veroverd in Denderleeuw, moeten de troepen van Timmy Simons nu ook voorbij Jong Genk geraken.

» Belgische tak Vacansoleil blijkt niet verzekerd: “Klanten zijn waarschijnlijk hun geld kwijt”:

Na de faillietverklaring van de Nederlandse touroperator Vacansoleil, blijkt dat de Belgische tak niet verzekerd is. Testaankoop vreest dat klanten hun geld niet meer zullen terugzien, volgens Vacansoleil zelf zijn er ‘slechts’ een tiental gedupeerden.

» Subsidie voor startende ondernemers in winkelkernen wordt aangepast:

De gemeente Malle heeft haar subsidiereglement voor de bevordering van winkels in de kernen nog wat verfijnd.

» Valerie Van Peel verklaart haar opgemerkte uithaal: “Amper drie collega’s kwamen naar werkgroep, maar nu staat iedereen geweldig druk te doen na ‘Godvergeten’”:

N-VA-parlementslid Valerie Van Peel kreeg donderdag het hele federale parlement muisstil toen ze uithaalde naar de nog altijd gebrekkige aanpak van kindermisbruik. “Wat heeft u al gedaan, minister Van Quickenborne?” beet ze de minister van Justitie (Open Vld) toe, terwijl die gezeten naast premier De Croo de bolwassing alleen maar kon ondergaan. Een dag later is haar verontwaardiging nog even fel. “Ik kan er niet meer tegen, ze lachen in het gezicht van de slachtoffers.”

» Landelijke Gilde helpt bij herstelling van kapotte toestellen en organiseert eerste ruilbeurs van zaden:

De Landelijke Gilde Relegem-Wemmel organiseert opnieuw een Repair Café. Op zaterdag 30 september staan techniekers, naaisters, meubelmakers en een fietsenmaker klaar om bezoekers te helpen bij alle mogelijke reparaties.

» Na elf weken getalm heeft Rode Kruisafdeling eindelijk nieuwe ziekenwagen: “We staan te popelen om ermee buiten te rijden”:

Eindelijk is het zo ver: het Rode Kruis van Machelen-Diegem heeft zijn gloednieuwe ziekenwagen. Dat bleek geen sinecure. De overschrijving van Bpost Bank liep verschillende keren mis. Na liefst elf weken getalm werd de overschrijving van 115.280 euro uiteindelijk toch tot een goed eind gebracht.

 
 
 
 
 Papers - News 
Top Sites  Here your Site
Handy Man Handy Man:
RingTones, GSM Logos, Bargains - Auctions, Hotels, Genealogy, Search MP3, Translate, Dictionaries, Jobs, White and Company Pages, Other Search Engines, Public Holidays
ShoppingMall Shopping Mall:
Books , Services , Movies , Gadgets , Games , Gifts , Hardware , Clothing , Music , Software , Supermarkets
Home | Add Site | Shopping | Search | Directory | Handy Man | Bargains | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Advertise  
© 1998-2020 Search Belgium