Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Lies (22) diende klacht in tegen “respectloze” rechter die haar verbood brief voor te lezen aan haar overleden vader, maar vangt nu bot :

De klacht van nabestaanden van de brutaal vermoorde Gert Van Roy tegen een rechter wordt geklasseerd. Een rechter weigerde bot dat de dochter van het slachtoffer een brief voorlas voor haar vader.

» Seksdates met veertienjarig meisje leveren dertiger drie jaar voorwaardelijke celstraf op:

Een 30-jarige man uit Elverdinge had drie seksdates met een veertienjarig meisje, dat hij via sociale media benaderd had. Dat levert hem nu drie jaar voorwaardelijke celstraf op. Zo mag hij geen contact meer hebben met minderjarigen.

» Betonnen straatnaambord Brakenstraat verwijderd:

De gemeente Zoersel liet het betonnen straatnaambord van de Brakenstraat in Sint-Antonius verwijderen. “De straatnaam op zich is niet geschrapt, maar er is een gerechtelijke uitspraak dat de weg geen publiek karakter heeft”, legde burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA) uit tijdens de gemeenteraadszitting.

» Niet in België en Champions League, wel in Engeland en Nederland: waarom hersenschudding niet overal tot wissel leidt:

Genk verloor zondag in de slotfase Tolu Arokodare met een hersenschudding en slikte met tien een gelijkmaker van AA Gent. Wat in Engeland en Nederland wél mag, is in België geen optie: een extra vervanging voor een hoofdblessure.

» Nederlanders zijn uit op revanche tegen Red Flames, bondscoach spreekt respect uit voor “taaie tegenstander”:

De bondscoach van de Nederlandse voetbalvrouwen Andries Jonker kijkt dinsdagavond met zijn team voor de tweede keer in de Nations League de Red Flames in de ogen. Winst voor eigen publiek in Tilburg is waarschijnlijk nodig om uitzicht te blijven houden op deelname aan de Olympische Spelen volgend jaar. “België is een taaie tegenstander”, zegt Jonker.

» Nijlen wint in doelpuntenfestijn van City Pirates:

Een zeer ruime overwinning voor Nijlen in de uitwedstrijd tegen City Pirates vrijdag. De wedstrijd eindigde op 0-7.

» Brandweerpost Brakel blust schoorsteenbrand:

Brandweerpost Brakel werd als snelste adequate hulp opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Oudenhovestraat. Bij aankomst van de brandweer was er visueel niets meer waar te nemen. Vanuit de ladderwagen kon de brandweer de schoorsteen inspecteren en reinigen.

» Lieselotte Van Hoecke (31) kandidaat-burgemeester voor Vooruit: “Ze gedijt als een vis in het politieke water”:

Na achttien jaar deel te hebben uitgemaakt van het kartel SamenPlus trekt Vooruit Assenede de komende gemeenteraadsverkiezingen als volwaardige partij naar de kiezer. “Mee besturen is ons absolute doel”, zegt kandidaat-burgemeester Lieselotte Van Hoecke.

» Stemming over fusie met Antwerpen staat op Borsbeekse gemeenteraadsagenda: “Raadsleden krijgen eind deze week alle info”:

Het schepencollege van Borsbeek heeft de stemming over de fusie met Antwerpen officieel op de volgende gemeenteraadsagenda geplaatst. Dit is nodig om de gemeenteraadsleden op maandag 18 december kleur te laten bekennen.

» Europees Parlement misnoegd over Frans-Duitse opstelling over definitie verkrachting:

De twee onderhandelaars van het Europees Parlement zijn misnoegd over de opstelling van enkele lidstaten, waaronder Frankrijk en Duitsland, in de onderhandelingen over de richtlijn ter bestrijding van geweld tegen vrouwen en huiselijk geweld. Ze weigeren de definitie van het begrip verkrachting te harmoniseren door uit te gaan van een gebrek aan instemming.

» N-VA-fractie aanvaardt excuses voorzitter gemeenteraad:

Onafhankelijk voorzitter van de gemeenteraad Marcel De Vos heeft zich bij de N-VA-fractie geëxcuseerd voor zijn gedrag vorige gemeenteraad. Zijn excuses werden aanvaard.

» Lampionnenwandeling tussen Lille en Poederlee steunt De Warmste Week:

De werkgroep wandelen van VVV Toerisme Lille pakt op zaterdag 23 december uit met een lampionnenwandeling tussen Lille en Poederlee. De opbrengst is bestemd voor De Warmste Week.

» Passagiers al dagen vast op luchthaven München:

Door het plotse winterweer van afgelopen weekend zit een groep passagiers inmiddels al meer dan twee dagen vast op het vliegveld van München, de op een na grootste luchthaven van Duitsland. Internationale passagiers klagen dat hun beloofde vlucht al meerdere keren werd geannuleerd.

» VBO wil automatische indexering en loonnorm afschaffen:

Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) wil tegen 2030 af van het systeem van automatische indexering van de lonen én van de loonnorm. Dat staat in het verkiezingsmemorandum van de grootste werkgeversorganisatie van het land.

» Britten drijven de spot met “halfdode” kerstboom op Trafalgar Square: “Waar is de andere helft?”:

Sinds deze maandag siert een 19 meter hoge spar het wereldberoemde Trafalgar Square in het hart van Londen, maar de eerste kijklustigen waren niet bepaald enthousiast.

» Tsjechische club biedt Nederlands zorgenkind Mohamed Ihattaren een tweede kans :

Mohamed Ihattaren (21) heeft weer onderdak gevonden als voetballer. De Nederlander heeft tot het einde van het seizoen getekend bij Slavia Praag uit Tsjechië, zo meldt de club.

» LIVE KOERS. Julian Alaphilippe start seizoen in Australië, geen plaats meer voor Jens Reynders bij Israël-Premier Tech:

Het wielerseizoen zit erop, maar ook in het tussenseizoen zit Nieuwsblad Sport mee in het spoor van het peloton en volgt onze wielerredactie alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» Drugscrimineel smokkelt vanuit de gevangenis cannabis in ladingen Spaanse beenham: “Eigenlijk is hij een grote sukkelaar”:

Notoir drugscrimineel Tom W. (39) riskeert voor de Brugse rechtbank nog maar eens zes jaar effectieve celstraf. De man uit Oudenaarde zit een jarenlange gevangenisstraf uit na veroordelingen voor drugs en brandstichting, maar dat hield hem volgens het gerecht niet tegen om cannabis te smokkelen vanuit Spanje. Zijn dekmantel? Ladingen met beenham en olijfolie.

» Bebouwde kom Sint-Antonius uitgebreid, 50 kilometer per uur op Kapellei aan ZNA Joostens:

De Zoerselse gemeenteraad keurde een uitbreiding van de bebouwde kom in Sint-Antonius goed. Komende vanuit Schilde wordt het begin ervan op de Kapellei verplaatst naar vlak voor ZNA Joostens.

» Minstens 68 doden bij aardverschuivingen na stortregens in Tanzania:

In het noorden van Tanzania zijn minstens 68 mensen om het leven gekomen bij aardverschuivingen als gevolg van stortregens. Dat blijkt uit een nieuwe balans die maandag is meegedeeld door de autoriteiten. Eerder was sprake van 63 dodelijke slachtoffers.

» Amerikaanse ex-ambassadeur beschuldigd van spionage voor Cuba:

Een voormalige Amerikaanse ambassadeur is ervan beschuldigd de Verenigde Staten “meer dan 40 jaar” te hebben bespioneerd voor Cuba, de historische vijand van Washington. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie maandag gezegd.

» Ook OPZC Rekem legt werk neer voor betere arbeidsvoorwaarden:

Het OPZC in Rekem legt dinsdagvoormiddag het werk neer omdat ze dezelfde barema’s eisen die in andere zorginstellingen van toepassing zijn. “Op dit moment is er een loonverschil van 20 procent”, zegt Tijl Reusen van vakbond ACV.

» Reisbemiddeling voor mensen met beperkt budget in Pelt:

Ook mensen met beperkte financiële middelen hebben recht op vakantie. Reisbemiddelaar Rap op Stap, dat zich richt naar mensen met een beperkt budget, heeft voortaan een zitdag in het gemeentehuis van Pelt.

» Jongen (12) komt om bij ongeval met vrachtwagen in Heist-op-den-Berg, burgemeester aangeslagen: “Dit is verschrikkelijk”:

In de Schoorstraat in Heist-op-den-Berg is maandagnamiddag rond 15.45u een dodelijk ongeval gebeurd. Een 12-jarige jongen die zich met de fiets verplaatste, is daarbij om het leven gekomen. Er is een vrachtwagen betrokken bij het ongeval.

» Gemeenteraad verwerpt unaniem wegtracé omstreden verkavelingsaanvraag Graffendonk :

De gemeenteraad van Zoersel heeft unaniem het wegtracé geweigerd voor een nieuwe verkaveling in Graffendonk. Het gaat om elf kavels voor vrijstaande bebouwing en veertien voor een halfopen bebouwing. Er werden acht bezwaarschriften ingediend en een petitie met 164 handtekeningen tijdens het openbaar onderzoek.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium