Home
Home
Petites annonces
Annonces
Directory
Index
Liens utiles
Handy
Hotels
Hotels
Nouvelles
Nouvelles
Shopping
SB Shops
Météo
Météo
Sonneries
TV
Choissisez votre journal:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Anderlecht-spelers amuseren zich rot met scores EA Sports FC 24: “Waar staat dansen? Daar heb je 99 op”:

“73 snelheid? Nee, dat is niet genoeg. Ik moet minstens tien meer hebben”, lacht Killian Sardella tegen Zeno Debast. De Anderlecht-spelers amuseerden zich rot door hun scores van EA Sports FC 24 te vergelijken. Amuzu wordt al snel omgedoopt tot een TGV, terwijl de foto van N’Diaye voor hilariteit zorgt.

» Bisschop Bonny: “Herbekijken overheidssteun aan de kerk is bespreekbaar”:

Antwerps bisschop Johan Bonny noemt het herbekijken van de overheidssteun voor de katholieke kerk “bespreekbaar” naar aanleiding van de heisa rond de VRT-reeks Godvergeten. “Maar zo’n gesprek moet dan wel gaan over alle religies en levensbeschouwingen”, zegt hij.

» Ook bij ons worden bijenkasten steeds vaker gestolen, daders zijn niet altijd ver te zoeken: “Ik heb zelfs wildcamera’s geplaatst”:

In het Nederlandse Leudal, net over de grens met Kinrooi, is voor de vierde keer in korte tijd een bijenkast gestolen. “Een fenomeen dat we helaas vaker zien, dit jaar vooral in Limburg”, klinkt het bij het Vlaams Bijeninstituut. De daders zijn zo goed als altijd collega-imkers.

» Kinderopvang Tessenderlo opent tien maanden na schorsing weer de deuren: “Ik kan weer doen wat ik graag doe”:

In december vorig jaar moest de kinderopvang aan de Schoterweg in Tessenderlo de deuren sluiten van het Agentschap Opgroeien. Maandag, zo’n tien maanden na de schorsing, opent de opvang opnieuw. Onthaalmoeder Agnes bundelt daarvoor de krachten met de moeder van een van haar opvangkindjes.

» Nieuwe peiling: mokerslag voor Groen, ook Open VLD nog steeds op bodemkoers:

In een nieuwe peiling krijgt Groen een mokerslag. Amper 6,4 procent van de Vlamingen zou op de ecologisten stemmen. Voor Vlaams Belang is het de beste peiling sinds de verkiezingen.

» Transfo Energiek opent energieparcours: “Belevingsparcours dompelt je onder in de wereld van energie.”:

Transfo Zwevegem, de voormalige elektriciteitscentrale die werd opgetrokken in 1911 en zo’n 20 jaar geleden in het bezit kwam van de gemeente Zwevegem, wordt meer en meer een hub voor alles wat met energie te maken heeft. Vrijdagavond werd het belevingsparcours Transfo Energiek voorgesteld.

» Waarom de alcohol aan banden gaat als het winter wordt op Antarctica:

Maximaal 18 pintjes, drie flessen wijn of een fles sterke drank per week per persoon, meer krijgen wetenschappers en onderhoudspersoneel op de Amerikaanse zuidpoolbasis McMurdo niet meer te drinken. Het lijkt nog ruim bemeten. Naar Zuidpool-normen is het dat niet.

» Dodelijk ongeval op werf: arbeider (39) belandt onder 15 meter hoge muur:

Op de werf van de Komet-site in Mechelen is vrijdagnamiddag een dodelijk arbeidsongeval gebeurd. Een 39-jarige Portugese arbeider kwam er onder een muur terecht.

» Buurman Pepijn (38) mag een keer per maand keuken van eetcafé overnemen: “De geheime zevende gang was een huwelijksaanzoek”:

MosCow wil vooral een verbindende kroeg zijn. Daarom laten de eigenaars hun buurman en hobbykok Pepijn Verhaeghe (38) toe om een keer per maand de keuken over te nemen. Donderdagavond werd de aftrap gegeven met een wel heel opvallende afsluiter.

» Alken moet 14 percelen onteigenen om fietspad naar Hasselt breder te maken:

Alken heeft 14 percelen grond nodig om te zorgen voor een veilige fietsverbinding met Hasselt. Het gaat om het fietspad tussen de Klinkstraat en de Bekstraat. De eigenaars krijgen nu een finaal bod, daarna mag de gemeente wettelijk onteigenen.

» Geen plastic drinkbekers meer in Daknamstadion:

Voetballiefhebbers die tijdens of na voetbalwedstrijden van Sporting Lokeren-Temse in het Daknamstadion iets willen drinken, zullen dat vanaf nu niet meer in plastic wegwerpbekers kunnen doen.

» Na 27 jaar eindelijk doorbraak in moord op hiphopicoon Tupac? Politie arresteert belangrijke verdachte:

De Amerikaanse politie heeft vrijdag Duane ‘Keefe D’ Davis gearresteerd, de man die al

jarenlang verdacht wordt voor betrokkenheid bij de moord op de legendarische rapper Tupac Shakur (25) in 1996.

» Netflix stopt na 25 jaar met verhuur van dvd’s via de post:

De kans is misschien klein dat u wist dat ze het tot gisteren nog deden, maar vandaag is Netflix gestopt met de verhuur van dvd’s via de post. Met dat businessmodel was Netflix in 1998, lang voor het streamingtijdperk, begonnen. Op het piekmoment in 2010 telde de service 20 miljoen abonnees, maar daarna ging het door de komst van internetstreaming bergaf.

» Herfstkermis staat twee weken op Mechelse Veemarkt:

Op de Veemarkt in het centrum van Mechelen is vrijdag de jaarlijkse herfstkermis van start gegaan. Die richt zich vooral op (groot)ouders met (klein)kinderen, al komen ook liefhebbers van smoutebollen aan hun trekken. Tot en met zondag 15 oktober blijft de kermis staan.

» Leerlingen Vito bouwen twee elektrische wagens voor Greenpower Challenge:

Voor het derde en vierde jaar autotechnieken van Vito Hoogstraten was er vrijdag een heuglijk moment. Het bouwpakket voor hun deelname aan de Greenpower Challenge werd geleverd.

» Ondanks nieuwe positie in de spits blijft Nicolas Rajsel razend ambitieus bij FCV Dender: “We moeten op de top zes durven mikken”:

FCV Dender kaapte een verdienstelijk punt weg bij Patro Eisden, maar schoot daar weinig mee op. Nadat de Lommelse leidersscalp werd veroverd in Denderleeuw, moeten de troepen van Timmy Simons nu ook voorbij Jong Genk geraken.

» Belgische tak Vacansoleil blijkt niet verzekerd: “Klanten zijn waarschijnlijk hun geld kwijt”:

Na de faillietverklaring van de Nederlandse touroperator Vacansoleil, blijkt dat de Belgische tak niet verzekerd is. Testaankoop vreest dat klanten hun geld niet meer zullen terugzien, volgens Vacansoleil zelf zijn er ‘slechts’ een tiental gedupeerden.

» Subsidie voor startende ondernemers in winkelkernen wordt aangepast:

De gemeente Malle heeft haar subsidiereglement voor de bevordering van winkels in de kernen nog wat verfijnd.

» Valerie Van Peel verklaart haar opgemerkte uithaal: “Amper drie collega’s kwamen naar werkgroep, maar nu staat iedereen geweldig druk te doen na ‘Godvergeten’”:

N-VA-parlementslid Valerie Van Peel kreeg donderdag het hele federale parlement muisstil toen ze uithaalde naar de nog altijd gebrekkige aanpak van kindermisbruik. “Wat heeft u al gedaan, minister Van Quickenborne?” beet ze de minister van Justitie (Open Vld) toe, terwijl die gezeten naast premier De Croo de bolwassing alleen maar kon ondergaan. Een dag later is haar verontwaardiging nog even fel. “Ik kan er niet meer tegen, ze lachen in het gezicht van de slachtoffers.”

» Landelijke Gilde helpt bij herstelling van kapotte toestellen en organiseert eerste ruilbeurs van zaden:

De Landelijke Gilde Relegem-Wemmel organiseert opnieuw een Repair Café. Op zaterdag 30 september staan techniekers, naaisters, meubelmakers en een fietsenmaker klaar om bezoekers te helpen bij alle mogelijke reparaties.

» Na elf weken getalm heeft Rode Kruisafdeling eindelijk nieuwe ziekenwagen: “We staan te popelen om ermee buiten te rijden”:

Eindelijk is het zo ver: het Rode Kruis van Machelen-Diegem heeft zijn gloednieuwe ziekenwagen. Dat bleek geen sinecure. De overschrijving van Bpost Bank liep verschillende keren mis. Na liefst elf weken getalm werd de overschrijving van 115.280 euro uiteindelijk toch tot een goed eind gebracht.

» Schildpad Joey (82) moet blaassteen ter grootte van een tennisbal laten verwijderen :

Joey, een 82-jarige schildpad, is momenteel aan het herstellen van een operatie waarbij dierenartsen een blaassteen ter grootte van een tennisbal hebben verwijderd. “Het was veel groter dan ik had verwacht.”

» Bekende travestiet Dille in kritieke toestand naar het ziekenhuis nadat hij onwel wordt op drukke invalsweg:

Op de B401 in de richting van de Zuid is vrijdagmiddag een man onwel geworden achter zijn stuur. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het zou gaan om René De Schepper, beter bekend als de stadsgids en travestiet Dille.

» Hoe zou het nog zijn met David Hubert, tegenwoordig T2 bij RSCA Futures? “Ik voel me uitstekend in mijn nieuwe rol”:

De jonge garde van de RSCA Futures kon dit seizoen nog maar één keer winnen. Na zes matchen een veel te magere balans. Vorige week verloor paars-wit ook nog een portie bikkelen op het veld van Seraing. Missen ze misschien een ervaren pion in hun rangen? David Hubert, die vorig seizoen als ancien de troepen leidde op het veld, probeert ook dit seizoen nog zijn steentje bij te dragen, maar dan wel als T2 op de bank naast Marink Reedijk.

» Studio Frites viert eerste verjaardag met actie :

Zaterdag viert Studio Frites op de Handelslei in Sint-Antonius zijn 1-jarig bestaan samen met de klanten, door hen frietjes en loaded fries aan te bieden aan halve prijs.

 
 
 
 
 Journaux - Nouvelles 
Top Sites  Votre Site Ici
Handy Man Handy Man:
Sonneries!, GSM Logos, Annonces - Enchères, Hôtels, Généalogie, Chercher MP3, Traduire, Dictionaires, Jobs, Pages Blanches et Jaunes, Autres Moteurs, Jours fériés
ShoppingMall Shopping Mall:
Livres , Services , Cinéma , Gadgets , Jeux , Cadeaux , Ordinateurs , Vêtements , Musique , Software , Supermarchés
Home | Soumettre Vtre Site | Shopping | Chercher | Index | Handy Man | Petites Annonces | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Votre Pub sur Search Belgium  
© 1998-2020 Search Belgium