Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Buurman Pepijn (38) mag een keer per maand keuken van eetcafé overnemen: “De geheime zevende gang was een huwelijksaanzoek”:

MosCow wil vooral een verbindende kroeg zijn. Daarom laten de eigenaars hun buurman en hobbykok Pepijn Verhaeghe (38) toe om een keer per maand de keuken over te nemen. Donderdagavond werd de aftrap gegeven met een wel heel opvallende afsluiter.

» Alken moet 14 percelen onteigenen om fietspad naar Hasselt breder te maken:

Alken heeft 14 percelen grond nodig om te zorgen voor een veilige fietsverbinding met Hasselt. Het gaat om het fietspad tussen de Klinkstraat en de Bekstraat. De eigenaars krijgen nu een finaal bod, daarna mag de gemeente wettelijk onteigenen.

» Na 27 jaar eindelijk doorbraak in moord op hiphopicoon Tupac? Politie arresteert belangrijke verdachte:

De Amerikaanse politie heeft vrijdag Duane ‘Keffe D’ Davis gearresteerd, de man die al

jarenlang verdacht wordt voor betrokkenheid bij de moord op de legendarische Amerikaanse rapper Tupac Shakur (25) in 1996.

» Netflix stopt na 25 jaar met verhuur van dvd’s via de post:

De kans is misschien klein dat u wist dat ze het tot gisteren nog deden, maar vandaag is Netflix gestopt met de verhuur van dvd’s via de post. Met dat businessmodel was Netflix in 1998, lang voor het streamingtijdperk, begonnen. Op het piekmoment in 2010 telde de service 20 miljoen abonnees, maar daarna ging het door de komst van internetstreaming bergaf.

» Herfstkermis staat twee weken op Mechelse Veemarkt:

Op de Veemarkt in het centrum van Mechelen is vrijdag de jaarlijkse herfstkermis van start gegaan. Die richt zich vooral op (groot)ouders met (klein)kinderen, al komen ook liefhebbers van smoutebollen aan hun trekken. Tot en met zondag 15 oktober blijft de kermis staan.

» Leerlingen Vito bouwen twee elektrische wagens voor Greenpower Challenge:

Voor het derde en vierde jaar Autotechnieken van Vito Hoogstraten was er vrijdag een heuglijk moment. Het bouwpakket voor hun deelname aan de Greenpower Challenge werd geleverd.

» Ondanks nieuwe positie in de spits blijft Nicolas Rajsel razend ambitieus bij FCV Dender: “We moeten op de top zes durven mikken”:

FCV Dender kaapte een verdienstelijk punt weg bij Patro Eisden, maar schoot daar weinig mee op. Nadat de Lommelse leidersscalp werd veroverd in Denderleeuw, moeten de troepen van Timmy Simons nu ook voorbij Jong Genk geraken.

» Belgische tak Vacansoleil blijkt niet verzekerd: “Klanten zijn waarschijnlijk hun geld kwijt”:

Na de faillietverklaring van de Nederlandse touroperator Vacansoleil, blijkt dat de Belgische tak niet verzekerd is. Testaankoop vreest dat klanten hun geld niet meer zullen terugzien, volgens Vacansoleil zelf zijn er ‘slechts’ een tiental gedupeerden.

» Subsidie voor startende ondernemers in winkelkernen wordt aangepast:

De gemeente Malle heeft haar subsidiereglement voor de bevordering van winkels in de kernen nog wat verfijnd.

» Valerie Van Peel verklaart haar opgemerkte uithaal: “Amper drie collega’s kwamen naar werkgroep, maar nu staat iedereen geweldig druk te doen na ‘Godvergeten’”:

N-VA-parlementslid Valerie Van Peel kreeg donderdag het hele federale parlement muisstil toen ze uithaalde naar de nog altijd gebrekkige aanpak van kindermisbruik. “Wat heeft u al gedaan, minister Van Quickenborne?” beet ze de minister van Justitie (Open Vld) toe, terwijl die gezeten naast premier De Croo de bolwassing alleen maar kon ondergaan. Een dag later is haar verontwaardiging nog even fel. “Ik kan er niet meer tegen, ze lachen in het gezicht van de slachtoffers.”

» Landelijke Gilde helpt bij herstelling van kapotte toestellen en organiseert eerste ruilbeurs van zaden:

De Landelijke Gilde Relegem-Wemmel organiseert opnieuw een Repair Café. Op zaterdag 30 september staan techniekers, naaisters, meubelmakers en een fietsenmaker klaar om bezoekers te helpen bij alle mogelijke reparaties.

» Na elf weken getalm heeft Rode Kruisafdeling eindelijk nieuwe ziekenwagen: “We staan te popelen om ermee buiten te rijden”:

Eindelijk is het zo ver: het Rode Kruis van Machelen-Diegem heeft zijn gloednieuwe ziekenwagen. Dat bleek geen sinecure. De overschrijving van Bpost Bank liep verschillende keren mis. Na liefst elf weken getalm werd de overschrijving van 115.280 euro uiteindelijk toch tot een goed eind gebracht.

» Schildpad Joey (82) moet blaassteen ter grootte van een tennisbal laten verwijderen :

Joey, een 82-jarige schildpad, is momenteel aan het herstellen van een operatie waarbij dierenartsen een blaassteen ter grootte van een tennisbal hebben verwijderd. “Het was veel groter dan ik had verwacht.”

» Bekende travestiet Dille in kritieke toestand naar het ziekenhuis nadat hij onwel wordt op drukke invalsweg:

Op de B401 in de richting van de Zuid is vrijdagmiddag een man onwel geworden achter zijn stuur. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het zou gaan om René De Schepper, beter bekend als de stadsgids en travestiet Dille.

» Hoe zou het nog zijn met David Hubert, tegenwoordig T2 bij RSCA Futures? “Ik voel me uitstekend in mijn nieuwe rol”:

De jonge garde van de RSCA Futures kon dit seizoen nog maar één keer winnen. Na zes matchen een veel te magere balans. Vorige week verloor paars-wit ook nog een portie bikkelen op het veld van Seraing. Missen ze misschien een ervaren pion in hun rangen? David Hubert, die vorig seizoen als ancien de troepen leidde op het veld, probeert ook dit seizoen nog zijn steentje bij te dragen, maar dan wel als T2 op de bank naast Marink Reedijk.

» Studio Frites viert eerste verjaardag met actie :

Zaterdag viert Studio Frites op de Handelslei in Sint-Antonius zijn 1-jarig bestaan samen met de klanten, door hen frietjes en loaded fries aan te bieden aan halve prijs.

» Belgian Cats openen EK-kwalificaties op 8 november in Lotto Arena tegen Polen:

De Belgian Cats openen op 8 november de EK-kwalificatieronde richting het EK van 2025 in de Antwerpse Lotto Arena met een duel tegen Polen, zo maakte de Belgische Basketfederatie vrijdag bekend.

» “Precies McDonald’s”: huisartsen houden ‘drive-in vaccinatie’ tegen coronavirus:

De Wetterse huisartsenpraktijk Huvemol heeft vrijdagnamiddag een 350-tal mensen gevaccineerd tegen het coronavirus. Niet vanuit hun praktijk, maar in een zelf georganiseerde drive-in aan de voormalige kerk van Christus Koning. “Dit is een heel goed idee”, klinkt het vanuit de auto’s.

» Wedstrijden volgen zich in sneltempo op voor Union: “Toch zal er tegen Charleroi weer een heel solide ploeg op het veld staan”:

Union zit weer middenin een gigantisch drukke periode. Op 22 dagen tijd werken de Brusselaars maar liefst zeven wedstrijden af, en daar zitten ook flinke kleppers tussen. Voorlopig lijkt Union wel goed te kunnen omgaan met die opeenvolging van matchen, mede dankzij de wisselopties die coach Alexander Blessin ter beschikking heeft.

» Dertiger riskeert zeven maanden cel voor bespuwen spoedarts: “Zo agressief dat ze hem moesten platspuiten”:

Een 34-jarige man uit Zwevegem was na een ruzie met zijn vriendin zodanig buiten zinnen dat een ambulance moest komen om hem een kalmeringsmiddel toe te dienen. Hij beschimpte en bespuwde zelfs de spoedarts. Het parket vorderde zeven maanden cel en 400 euro boete.

» Veronique opent Yogahuis in passieve woning: “Perfecte combinatie tussen beweging en ontspanning”:

Veronique Thyssen (43) opent dit weekend voor het eerst de deuren van haar nieuwe Yogahuis in de Begijnenstraat in Sint-Niklaas. Naast haar job als kleuterleidster zal ze er verschillende varianten van yoga aanleren en dat in uiterst ecologische omgeving. “Na een les voel je je helemaal herboren”, aldus Veronique.

» Bewoonster verdacht van brandstichting in Herdersstraat, minstens twee huizen onbewoonbaar:

De de 37-jarige bewoonster van het huis in de Herdersstraat waar donderdagavond een hevige brand ontstond, is opgepakt door de politie. De oorzaak van de brand is nog steeds onduidelijk, maar de vrouw wordt verdacht van brandstichting. Ze was al gekend bij politie en parket.

» Noodtoestand afgekondigd in New York City door overstromingen :

In New York City is de noodtoestand afgekondigd na overstromingen die veroorzaakt werden door “extreme regenval.” Zo’n 23 miljoen mensen zouden zich binnen de risicozone bevinden.

» Gerenoveerde pastorie wordt therapiecentrum: “Grote nood aan plekken waar kinderen time-out kunnen nemen”:

De pastorie in de Vlaamsegaaistraat in Nieuwerkerken is heropend als therapiecentrum. Vzw Interno neemt zijn intrek in het vernieuwde gebouw, dat al leeg stond sinds 2011. Het stadsbestuur nam de renovatie zelf in handen. De pastorie is beschermd als monument en staat onder toezicht van het Agentschap Onroerend erfgoed.

» Warmste september ooit in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland (en hoogstwaarschijnlijk ook in België):

September 2023 was de warmste septembermaand ooit in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland sinds de metingen begonnen, melden de weerdiensten van deze landen. Het was in alle drie de landen ruim 3 graden warmer. Ook in ons land beleven we de warmste septembermaand ooit.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium