Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Gesigneerd truitje van Kevin De Bruyne levert fiks bedrag op voor zieke kinderen:

Een gesigneerd truitje van Kevin De Bruyne heeft 1.000 euro opgeleverd voor het revalidatiecentrum van Zelzate. Ook de shirts van twee KAA Gent-spelers leverden een mooie bedrag op.

» Joe Biden bereid om in debat te gaan met Donald Trump voor Amerikaanse presidentsverkiezingen: “Ik kijk ernaar uit”:

De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag in een interview gezegd dat hij wel degelijk van plan is om een publiek debat aan te gaan met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, tegen wie hij het in de presidentsverkiezingen van november zal opnemen.

» Boer met pensioen die zonder rijbewijs reed, gevat na foutparkeren:

De Dendermondse politierechter heeft A.V., een boer met pensioen, een rijverbod opgelegd en rijongeschikt verklaard nadat hij werd betrapt op rijden tijdens een lopend rijverbod. Door foutparkeren liep hij tegen de lamp. “Hij moest dringend bloemen en groenten gaan leveren en parkeerde zijn wagen in ware rodeostijl”, gaf zijn advocaat toe.

» Start voetbaltoernooi Heilig Hartschool groot succes: “Hoogtepunt was wedstrijd tussen de leerkrachten” :

De Heilig Hartschool in Knokke-Heist werd afgelopen donderdag getransformeerd tot één groot voetbalfeest voor de start van ‘hun’ EK. De komende weken nemen heel wat leerlingen deel aan verschillende wedstrijden. De leerkrachten zorgden voor heel wat extra entertainment tijdens een spannende wedstrijd. Vers gebakken frietjes, cheerleaders en een bezoek van schepen van onderwijs Bert De Brabandere maakten de sportieve dag compleet. “Nu kijken we samen uit naar de wedstrijden van de leerlingen”, klinkt het bij de school. “Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de EK-gekte in de Heilig Hartschool en dit door de leerlingen aan te moedigen op de speelplaats.” 

» ‘Recordhouder’ van Patro staat voor primeur in play-off-kraker: “Hopelijk moeten we nog zes keer aan de slag”:

Jordan Renson (27) miste dit seizoen als enige speler van Patro nog geen enkele wedstrijd. Ook zaterdag (16 uur) wordt ‘de recordman’ weer aan de aftrap verwacht in de eindronde-kraker tegen Deinze, en die wedstrijd is zowaar een primeur voor de onvermoeibare Luikenaar.

» Achttiende-eeuws Antwerps kookboek geveild voor bijna 10.000 euro:

Het Antwerpse veilinghuis Arenberg Auctions heeft een achttiende-eeuws kookboek geveild voor een prijs van 9.600 euro. Het boek van een toenmalige huisbewaarster werd van generatie op generatie doorgegeven, en geeft een goed beeld van het culinaire Antwerpen van die tijd.

» “Ik heb meer prijzen gepakt dan eender welke trainer in België”: op bezoek bij Thorsten Fink, die gevolgd wordt door topclubs:

Geen trainer die dit seizoen meer harten won dan Thorsten Fink (56), niet in het minst bij de bestuurders van Belgische topclubs. Wij gingen de trainer van Sint-Truiden aan de tand voelen over zijn toekomst. “Als er straks een voorstel komt dat sportief interessant is én waarin ik mij financieel kan verbeteren, dan ga ik daarover nadenken”

» Mathias Rasmussen en Union opnieuw gelanceerd na driepunter op de Bosuil: “Ik kan niet verstoppen dat deze zege enorm belangrijk was”:

Union leeft nog. De zucht van opluchting bij de Brusselaars was donderdagavond immens. Bij een nederlaag op Antwerp had Union al bijna een mirakel nodig om de titel nog te pakken, maar dankzij de 0-3-overwinning is alles nog perfect mogelijk. Is Union nu eindelijk gelanceerd in deze play-offs? “Ik kan niet verstoppen dat deze zege enorm belangrijk was”, weet Mathias Rasmussen.

» Kunstenaar van ‘De Regenwolk’ Luk van der Hallen (68) uit Meeswijk overleden:

Designer Luk van der Hallen (68) uit Meeswijk (Maasmechelen) is woensdag vrij plots overleden. Luk maakte tal van designs en ontwerpen. Zijn bekendste werk ‘De Regenwolk’ staat op de rotonde van de Rijksweg en de oprit E314 in Mechelen-aan-de-Maas.

» Atlete Imana ontsnapte als baby drie keer aan de dood, nu jaagt ze haar dromen na: “Zonder de genocide had mijn leven er totaal anders uitgezien”:

Atlete Imana Truyers, die pas nog de Antwerp 10 Miles won, is in de vorm van haar leven. Net bij de 30ste verjaardag van de genocide in Rwanda. Toen ontsnapte ze als baby drie keer aan de dood. Nu droomt ze zelf van een baby. “En daarna kom ik nóg sterker terug.”

» Meer dan 300 nominaties, maar slechts 40 laureaten maken kans op Brugge Awards :

Op maandag 17 juni vindt in het Beurs-, Meeting-, en Congrescentrum (BMCC) de tweede editie van de Brugge Awards plaats. Meer dan 300 Brugse ondernemers waagden hun kans, maar slechts 40 laureaten maken kans op één van de acht awards.

» Verdachte van verkrachting 69-jarige vrouw blijft in de cel:

De raadkamer in Dendermonde heeft vrijdag beslist dat de 28-jarige man uit Antwerpen die wordt verdacht van een home-invasion en verkrachting van een 69-jarige vrouw in Sint-Niklaas, een maand langer in de cel blijft.

» Labaere bestaat 160 jaar: “Metier die werd doorgegeven van vader op zoon”:

Lokale zelfstandigen hebben het tegenwoordig ook in Zottegem niet gemakkelijk, maar kledingzaak Labaere in de Hoogstraat blijft een naam als een klok. Met al 160 jaar klanten tot ver buiten Zottegem.

» AZ Klina lanceert tentoonstelling van fotografe Brigitte Storms: “Anderen inspireren om schoonheid van de natuur te waarderen”:

De kunstraad van AZ Klina opende donderdag haar derde kunsttentoonstelling in de gebouwen van het ziekenhuis. Dit keer is het de beurt aan fotografe Brigitte Storms, die met de expositie haar passie voor de Afrikaanse natuur in de kijker zet. Leuk detail: Brigitte werkt zelf in het ziekenhuis als neurochirurge.

» Poetin wil zijn bondgenoten dichter bij elkaar brengen en organiseert daarom… een eigen Songfestival:

Het Eurovisiesongfestival doet er alles aan om niet politiek te zijn. Intervision, het ondertussen vergeten ‘socialistisch’ alternatief voor het westerse Songfestival, was dat zeker wel. De nostalgische en sluwe Vladimir Poetin wil het weer van onder het stof halen.

» Straffe Belgische kost op Ladies European Tour: Manon De Roey verovert leiding in South African Women’s Open:

Met een tweede ronde van 67 slagen heeft Manon De Roey de leidersplaats ingepalmd op het South African Women’s Open golftoernooi (320.000 euro), dat doorgaat op de Erinvale golfbaan in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.

» Koning Charles hervat publieke taken na kankerdiagnose: “Diep dankbaar voor alle vriendelijkheid”:

De Britse koning Charles hervat volgende week zijn publieke taken, meldt Buckingham Palace vrijdag.

» Sleutelmatch in Neerpede voor Laura De Neve en Anderlecht: “Standard moet voor de bijl”:

Zaterdag staat een sleutelmatch op de agenda in Neerpede, waar Anderlecht bij winst de Luikse titelrivaal op een achterstand van vijf punten kan plaatsen. Aanvoerster Laura De Neve wil de gelijkmaker die de landskampioen in blessuretijd ?op Standard slikte naar de vergeethoek spelen.

» “Wij ZIJN terug!”: Lokeren-Temse en La Louvière hebben proflicentie beet en promoveren naar Challenger Pro League:

KSC Lokeren-Temse en RAAL La Louvière hebben allebei een proflicentie gekregen en mogen volgend seizoen dus aantreden in de Challenger Pro League. De twee clubs bevestigden het nieuws vrijdag op X.

» Rijverbod voor koppel dat geen rijbewijs heeft maar toch dagelijks de auto gebruikt:

Politierechter Peter D’Hondt legde vrijdag een koppel een rijverbod op nadat ze allebei een lopend rijverbod naast zich hadden neergelegd. “Ik hield het verbod vijftien dagen vol. Daarna reed ik elke dag”, gaf de man toe.

» “Nooit gedacht dat we zo ver zouden geraken”: FC Dender viert feest na promotie naar eerste klasse:

Een week na de sportieve promotie naar eerste klasse is er gevierd bij FC Dender. De supporters zakten vrijdagnamiddag af naar het stadion om hun ploeg te zien gehuldigd worden, maar ook om er zelf een feest van te maken. “Wij blijven die familiale club, waar iedereen elkaar kent en dat maakt het zo mooi”, luidt het bij de fans.

» Expo Deluxe brengt niet-professionele kunstenaars uit drie gemeenten samen:

Intergemeentelijke vereniging Ivebica Hemiksem-Schelle-Niel zet in Depot Deluxe in Hemiksem de eerste editie van Expo Deluxe op poten.

» VIDEO. Kersvers papa Alexander Sorloth maakt merkwaardige keuze, maar gewezen AA Gent-spits zorgt voor kers op de taart:

Zegt de naam Alexander Sorloth u nog iets? De Noorse spits speelde in 2019 een half seizoen voor AA Gent en voetbalt nu in de kleuren van Villarreal. Sorloth scoorde afgelopen weekend zijn vijftiende goal in La Liga, wat de winning goal was tegen Alméria.

» LIVE KOERS. Peter Sagan op voorlopige deelnemerslijst Ronde van Hongarije, Frank van den Broek wint koninginnenrit in Turkije:

Het wielervoorjaar zit erop, de Giro is in aantocht. Onze wielerredactie zit mee in het spoor van het peloton en volgt alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» ‘t Scheldt denkt aan stopzetting na veroordeling in zaak rond Conner Rousseau:

De satirische website ‘t Scheldt overweegt ermee op te houden, na een veroordeling in een rechtszaak tegen Vooruit-kopstuk Conner Rousseau. De website werd door de Antwerpse rechtbank van eerste aanleg veroordeeld tot 1 euro symbolische schadevergoeding omwille van aangerichte reputatieschade.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium