Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Fietsster (49) raakt gewond bij aanrijding:

Op de Battelsesteenweg in Mechelen raakte een 49-jarige fietsster gewond bij een aanrijding met een auto.

» Fietsster en bromfietser botsen:

Op de Rijksweg in Bornem kwam het tot een aanrijding tussen een fietsster (12) en een bromfietser (17).

» Angelo Paravizzini klautert weer recht na degradatie van Mandel United en behoudt het vertrouwen: “We moeten nu vooral nederig zijn en zwijgen”:

De hemel klaart weer op boven de Skyline Arena in Izegem. Zondag 5 mei lag Mandel United na de degradatie KO in de touwen in Petegem, maar een tiental dagen later is de club weer herrezen uit de doden. Iedereen toont alweer de nodige weerbaarheid en ambitie om snel uit derde weg te geraken en terug te keren naar tweede. Met Jarric Buysse (Knokke) en Gauthier Libbrecht (Winkel) bekrachtigde Mandel deze week zelfs nog twee toptransfers.

» Automobilist rijdt fietser aan en pleegt vluchtmisdrijf:

In de Gansbroekstraat in Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) raakte maandag een 47-jarige fietser gewond bij een aanrijding met een auto.

» Stad breidt aanbod voor minder mobiele mensen uit met elektrische rolstoelfiets:

De stad Oostende biedt rolstoelfietsen, tandems en rolstoelen aan voor mensen met een handicap. Het bestaande aanbod bij het Fietspunt werd nu aangevuld met een elektrische rolstoelfiets.

» GEMEENTERAAD. Jan Peumans dient klacht in bij gouverneur over weigering bijkomende punten:

{ "text": "Meerderheid: CD&V (14)", "type": "information_text" }

» Dieven op pad: tegels en draagtas gestolen:

Op drie plaatsen in Mechelen waren er dieven op ronde.

» Nieuw Dorpshuis in Ichtegem kan rekenen op 1 miljoen euro overheidssteun: “Erkenning van het noodzakelijke bouwproject”:

Vlaams minister van welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits (CD&V) kent een investeringssteun toe van 1 miljoen euro aan het nog te bouwen Dorpshuis in Ichtegem. “We zijn bijzonder tevreden en dankbaar”, zegt burgemeester Lieven Cobbaert (Liberaal 2018). Het Dorpshuis moet verschillende diensten samenbrengen.

» Automaat van kaashandel moet weg na klacht van buur die 100 meter verder woont: “We betreuren de onverdraagzaamheid”:

Wij voorspellen nu al wat hét gespreksonderwerp zal zijn op de wekelijkse markt in Schilde: de versautomaat van kaashandel Fransen in de Schildedreef. Die moest door vader Leo en zoon Johan op bevel van de burgemeester zopas worden weggehaald. Na klacht van een buur, die pas honderd meter verder woont.

» Tunnel onder ’t Zand volledig afgesloten: “Heel wat verkeershinder” :

Er is heel wat verkeershinder dinsdagochtend rond ’t Zand in Brugge. Een vrachtwagen met hoge lading reed in de tunnel in de richting van het station tegen het plafond na een verkeerd inschattingsmanoeuvre. De politie besloot de volledige tunnel af te sluiten voor verkeer. “Hou rekening met heel wat verkeershinder”, zegt perswoordvoerster van de Brugse politie Lien Depoorter.

» Twee keer brons voor Sien Ghekiere op het EK Artistieke Gymnastiek Dames:

Gympies-gymnaste Sien Ghekiere (14) heeft haar visitekaartje afgegeven op het Europees kampioenschap Artistieke gymnastiek voor dames in Rimini. Ze had niet alleen een groot aandeel in de bronzen medaille van het Belgisch juniorenteam, maar presteerde ook individueel zeer sterk met een bronzen medaille in de brugfinale als bekroning.

» “Joost Klein is nu overal superpopulair. Door controverse. Het is op alle vlakken het succesnummer geworden. En dat is verontrustend”:

Wie echt wil scoren, kan niet anders dan kiezen voor controverse. Het doet iedereen kant kiezen.

» Opnieuw slechtvalkjes in Grimbergse abdijtoren: “Er wordt voor gevochten voor deze nestkast”:

Heugelijk nieuws vanuit de Grimbergse abdijtoren. “Er is nieuw leven ontstaan”, zegt pater Johan Goossens van de Norbertijnenabdij. “Zo kwamen in de voorbije dagen drie kleine slechtvalkjes uit het ei. Het vierde ei was niet bevrucht. Ondertussen wordt er gevoederd en zullen de kleintjes de volgende weken serieus groeien.”

» Wat kan nieuwe Zuid-Afrikaanse CEO van Van Hool leren van Lierse Afrikaners: “Belgen vinden het raar als onze kinderen op blote voeten op straat lopen”:

Eind april gingen de eerste werknemers weer aan de slag op de site van de failliete busbouwer Van Hool in Koningshooikt (Lier). Hun CEO heeft voor het eerst sinds 1947 een andere achternaam: van der Merwe. Zuid-Afrikaan Gerhard en zijn bedrijf GRW zullen er vanaf nu de plak zwaaien. Hoe hard hij er zich thuis zal voelen, gingen wij aftoetsen bij de kleine Afrikanergemeenschap die Lier rijk is.

» Pierre-Antoine Gillet wil met Filou Oostende naar finale play-offs maar onderschat Luik niet, ook niet na 24 zeges op een rij: “We moeten nederig blijven”:

Volgens de formule ‘best of five’ strijden Filou Oostende en RSW Luik vanaf woensdagavond voor een plek in de finale van de play-offs. ‘Speler van het Jaar’ Pierre-Antoine Gillet is op zijn hoede, ondanks de 24 opeenvolgende zeges.

» Gsm-vrije week in GO! middenschool D’Hek :

De afgelopen maanden was er in de media veel te doen over smartphone-gebruik op scholen. Daar wilden ze in D’Hek iets mee doen.

» Vliegtuig maakt spectaculaire noodlanding nadat wielen niet open klappen: “Toestel schraapte over de grond”:

Een klein vliegtuigje met drie inzittenden heeft maandag een gedwongen noodlanding moeten maken na een technisch defect. Het vliegtuig cirkelde uren boven het vliegveld van Newcastle in New South Wales in Australië omdat het landingsgestel niet wilde openklappen. De piloot bleef rustig en kon het vliegtuig succesvol aan de grond brengen.

» “Het EK komt zeker in orde”: Youri Tielemans bevestigt na glansprestatie tegen Liverpool dat hij weer “topfit” is:

Youri Tielemans liet maandagavond nog maar eens zien waarom hij van goudwaarde kan zijn voor de Rode Duivels op het EK in Duitsland. De middenvelder verzorgde tegen Liverpool de show met een knap doelpunt en toonde dat hij na een lichte liesblessure weer “topfit” is. “Het EK komt zeker in orde.”

» Fortnite-maker krijgt miljoenenboete wegens oneerlijke praktijken richting kinderen:

Gameontwikkelaar Epic Games, het bedrijf achter het populaire spel Fortnite, heeft in Nederland een boete gekregen van 1,1 miljoen euro wegens oneerlijke praktijken gericht op kinderen.

» Eind mei start de aannemer met de werken aan het dak van de kerk:

De werken aan het dak van de kerk gaan eind mei van start. Het gaat om de vervanging van de versleten dakbedekking. De werken, in opdracht van kerkraad KANA, zullen zo’n drie maanden duren. Daardoor zal een beperkt deel van het kerkplein worden ingenomen door containers, al blijft de normale circulatie mogelijk tijdens het grootste deel van de werken. Schepen van Erfgoed, Niels Willems (N-VA), is tevreden dat deze werken van start gaan. “Ze zijn een eerste stap naar de nieuwe toekomst van deze kerk en zijn noodzakelijk om het gebouw ook op lange termijn in goede staat te houden.”

» Oudenaarde bouwt vijf duurzame noodwoningen in Leupegem: “Bijkomende capaciteit noodzakelijk”:

De stad Oudenaarde start op 15 mei in de Dokter Honoré Dewolfstraat in Leupegem met de afbraak van de bestaande woningen voor de bouw van vijf nieuwe energiezuinige noodwoningen. “Tegen einde 2025 zouden de woningen klaar moeten zijn”, zeggen schepen van Sociaal Beleid Mathieu Mas (CD&V) en schepen van Openbare Werken John Adam (Open VLD).

» Buitenspeeldag valt opnieuw in het water:

Het mag maar niet zijn in Kortenaken. Opnieuw moet de buitenspeeldag verzet worden. Die werd al een verplaatst van 17 april naar woensdag 15 mei, en van het te drassige Vruenpark naar het Speelgroen Velpezicht, maar morgen voorspellen ze opnieuw veel regen. De gemeente Kortenaken besliste daarom om het evenement te annuleren. “Maar dit is geen afstel”, klinkt het meteen. “Op 17 oktober plannen we een Halloween indoor kids event in de sporthal van Waanrode.”

» Eeckhofkaarters Oudenaarde vieren gouden jubileum:

De Oudenaardse kaartersclub Eeckhofkaarters vierde haar vijftigjarige bestaan. De vereniging werd in 1974 boven de doopvont gehouden. “Verschillende leden van het eerste uur zijn nu nog altijd van de partij. Ouderdomsdeken is de 94-jarige Michel Vandeputte”, zegt woordvoerder Jean-Pierre Bruyneel.

» Ondanks behalen van titel moet coach Dries Allemeersch opstappen bij Avanti Brugge B: “Ik had dit niet zien aankomen”:

Stel dat Nicky Hayen straks kampioen wordt met Club Brugge en toch geen trainer mag blijven, de voetbalwereld zou in rep en roer staan. Dries Allemeersch maakt het mee bij Avanti Brugge. Met de B-ploeg pakte hij de titel in tweede provinciale, maar hij mag niet blijven en wordt volgend seizoen opgevolgd door Thomas Ingelbrecht. “Deze beslissing is buiten mijn wil genomen.”

» Opnieuw kopzorgen voor Domenico Tedesco? Arthur Theate valt uit met blessure en dreigt EK te zullen missen:

Kan bondscoach Domenico Tedesco tijdens het EK in Duitsland geen beroep doen op Arthur Theate? De linksvoetige verdediger van Stade Rennes viel zondag geblesseerd uit in de wedstrijd tegen RC Lens en moest het stadion op krukken verlaten. De scans doen het ergste vermoeden.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium