Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» “Bambi en Stampertje in het echt!”: schattige ontmoeting tussen hertenjong en konijn gaat de wereld rond:

Een hertenjong en een konijn doen heel wat harten smelten nadat ze elkaar hebben ontmoet in een tuin in de Amerikaanse staat Oregon. De dieren werden gefilmd terwijl ze aan elkaar snuffelden en likten, en werden al snel vergeleken met de twee hoofdrolspelers uit Disneyfilm Bambi. “Het zijn Bambi en Stampertje in het echt!”, klinkt het enthousiast in de reacties op de beelden die intussen al miljoenen keren werden bekeken op sociale media.

» Vijf soldaten gedood in Irak:

Een officier van het Iraakse leger en vier soldaten zijn maandag om het leven gekomen bij een aanval op een legerpost in de Iraakse provincie Salah ad Din. Dat hebben verantwoordelijken van het ministerie van Defensie gemeld.

» Appartementsbrand in Oostende: bewoners op tijd uit slaap gewekt :

In een appartement in de Boukareststraat in Oostende brak maandagavond brand uit. Enkele bewoners lagen te slapen toen ze op tijd gewekt werden. Er vielen geen gewonden, maar de materiële schade is wel groot. Twee - en mogelijk drie - appartementen zijn tijdelijk onbewoonbaar.

» “Er zijn te veel vraagtekens”: geloof in landstitel is ver weg bij Union na gelijkspel tegen Club Brugge:

Union is zo goed als uitgeteld in de titelstrijd. Mathematisch kan het nog, maar het geloof in de landstitel is ver weg.

» VIDEO. Een blunder, een misser van formaat én een Youri Tielemans-goal: Liverpool niet voorbij Aston Villa na spektakelstuk:

Liverpool heeft maandagavond op de 37e en voorlaatste speeldag in de Premier League de zege uit handen gegeven op bezoek in Birmingham bij Aston Villa. De wedstrijd eindigde, onder meer na een thuisdoelpunt van Youri Tielemans, op 3-3.

» Club-spelers weten wat hen te wachten staat op Anderlecht: “De opdracht is duidelijk, er verandert weinig”:

De waarheid ligt in het Lotto Park voor Club Brugge. Het puntenverlies tegen Union was zuur, maar ergens beseffen de spelers dat winnen op Anderlecht bijna altijd nodig zou zijn. “Eigenlijk verandert er weinig”, aldus Nielsen.

» Igor Thiago tegen Christian Burgess: het relaas van de wedstrijd in de wedstrijd, die een abrupt einde kende:

Wie Club-Union zegt, zegt ook Thiago-Burgess. De twee beren vochten al heel wat robbertjes uit in hun vorige vier onderlinge confrontaties, en dat was ook maandagavond niet anders. Het relaas van de wedstrijd in de wedstrijd, die op het uur een abrupt einde kende.

» REACTIES. Nicky Hayen blijft optimistisch: “Zes op zes en we zijn kampioen”, Hans Vanaken tevreden met gelijkspel:

Club Brugge en Union hielden elkaar in de laatste wedstrijd van de achtste speeldag in de Champions’ Play-offs in evenwicht. Het wed 2-2 na een boeiende topper. Anderlecht is zo leider met 46 punten, voor Club (46) en Union (43). Na afloop was eigenlijk niemand 100 procent tevreden.

» “Club Brugge is veel minder uitgeteld voor de titel dan Union”: onze chef voetbal ziet hoe Anderlecht de grote winnaar van de avond werd:

Club Brugge leek met de 2-1 zegezeker. Maar Union vocht terug. Alweer. Zo is Union nog niet afgeschreven maar Anderlecht kan zondag tegen Club Brugge kampioen worden. Volgt u nog?

» Het voordeel is voor Anderlecht: wie wordt wanneer landskampioen? Alle mogelijke scenario’s op een rijtje:

Club Brugge-Union is maandagavond (20.30 uur) de absolute topper van de achtste speeldag in de Champions’ Play-offs. Union kan uitgeteld worden in de titelstrijd. Maar er zijn ook nog andere scenario’s mogelijk. Wie wordt wanneer landskampioen?

» Wuustwezel krijgt acht op tien en nominatie als Fietsgemeente 2024: ‘koning Fiets is welkom’:

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) maakte maandag de winnaars bekend van de verkiezing Fietsgemeente 2024. Wuustwezel was als een van drie gemeenten met meer dan 20.000 inwoners genomineerd. Dilsem-Stokkem won, maar Wuustwezel scoorde acht op tien op het fietsrapport.

» VIDEO. Wat een save van… Denis Odoi: Club Brugge-ancien pakt uit met ultieme tackle tegen Union:

De slotfase van de clash tussen Club Brugge en Union (2-2) was er eentje om in te kaderen, wat een spanning. Een kwartier voor tijd ontpopte Denis Odoi zich even tot doelman bij blauw-zwart. Een knal van Gustaf Nilsson strandde op de paal, waarna Henok Teklab in de rebound de bal in een leeg doel kon trappen. Odoi pakte echter uit met een ultieme tackle om de gelijkmaker te voorkomen (die er tien minuten later alsnog kwam).

» VIDEO. Club Brugge-spits Igor Thiago in tranen naar de kant tegen Union na (zware?) blessure: “Kans is reëel dat hij niet meer speelt”:

Igor Thiago (22) weende bij zijn vervanging. Het doet het slechtste vermoeden: Club vreest voor een zware knieblessure. In Brentford bidden ze mee.

» Anderlecht wrijft zich in de handen: Club Brugge en Union verdelen de punten na potige topper, paars-wit is de nieuwe leider:

Club Brugge kan zondag geen kampioen spelen op Anderlecht. Het verloor punten tegen Union na een nagelbijter (2-2). Profiteert RSCA optimaal?

» Bekend Neerpelts café moet deel terras afbreken: “Vijftien jaar lang geen probleem”:

De zaakvoerder van café ’t Vlamsch Hoes in Neerpelt verspreidt een brief onder zijn klanten waarin hij het terrasbeleid van de gemeente hekelt. Tegen 15 mei moet hij onvergunde zaken van zijn terras verwijderen. “Hij heeft al heel wat kansen laten gaan om zich in regel te stellen”, reageert burgemeester Fransen.

» Faire Ronde zet korte keten in voetlicht:

Met de Faire Ronde kan je de komende maanden in Geel tijdens een fietstochtje van 36 kilometer dertien lokale producenten of ambachtslieden ontdekken. Zo richten de stad Geel, KWB Holven en de Geelse Fairtradetrekkersgroep de spot op de korte keten en eerlijke handel.

» Nieuwe versie ChatGPT kan gesprek voeren:

OpenAI heeft een nieuwe versie gelanceerd van zijn populaire chatbot ChatGPT, waarmee men nu ook een gesprek kan voeren. Het programma kan informatie verwerken op basis van gesproken opdrachten, communiceert met de gebruiker met een menselijke stem en vertaalt tussen verschillende talen. ChatGPT wordt zo een belangrijke concurrent voor de stemassistenten als Alexa van Amazon en Siri van Apple.

» Libris Literatuurprijs gaat opnieuw naar Rob van Essen:

Het boek ‘Ik kom hier nog op terug’ van Rob van Essen heeft dit jaar de Libris Literatuurprijs gewonnen. Dat heeft de jury maandagavond bekendgemaakt. De Nederlander, die getrouwd is met de Vlaamse schrijfster Lize Spit en in Brussel woont, is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. In 2019 ging de Libris ook al naar hem, toen voor zijn roman ‘De goede zoon’.

» Leuvense hockeyheren moeten nog om het behoud spelen:

Door de mindere resultaten in de loop van de laatste speeldagen in nationale 1 eindigde KHC Leuven nog als tiende in het eindklassement. Daarom moeten de Leuvense hockeyheren komend weekend nog aanzetten in de play-offs om het behoud. Ze spelen twee duels tegen Wellington uit Ukkel, dat als tweede eindigde in nationale 2, ofte derde divisie. De wit-rood-blauwen spelen deze zaterdag vanaf 15 uur thuis tegen Wellington, daags nadien spelen ze de slotmatch in Ukkel op hetzelfde uur. (svdw)

» Vrachtwagen met tien ton karkassen wijkt uit voor fietser en kantelt om in Kleistraat:

Een vrachtwagen gevuld met kadavers en restmateriaal van koeien en varkens raakte maandag in de vooravond van de weg af in de Kleistraat. Op de smalle landweg wilde die een fietser voorbij laten, week daarvoor uit en belandde in de gracht.

» VIDEO. Opmerkelijk: AC Milan-legende Alessandro Costacurta blesseert zich als analist tijdens tv-uitzending:

Alessandro Costacurta was tijdens zijn loopbaan niet kapot te krijgen, maar zondagavond bleek dat hij op 58-jarige leeftijd iets blessuregevoeliger is geworden. Nota bene tijdens een live-uitzending van Sky Sports Italia raakte de voormalig topverdediger van AC Milan geblesseerd.

» ONZE PUNTEN. “Niet altijd fit, maar mogelijk wél beslissend in de titelstrijd”: invallers maken het verschil voor Club Brugge, Amoura “miste de winning goal” voor Union:

Union, je bent er nooit klaar mee. Club Brugge, dat Igor Thiago zag uitvallen met een knieblessure, leek lange tijd op weg naar de zege, maar een kopballetje van Koki Machida zorgde alsnog voor de puntendeling.

» Explosie aan woning in Jette, toegangsdeur vernield:

In de Brusselse gemeente Jette een explosief tot ontploffing gebracht aan een gebouw. Daarbij zijn geen gewonden gevallen, maar de materiële schade is aanzienlijk. Dat meldt La Capitale maandag en het Brusselse parket bevestigt het nieuws.

» Explosie aan woning in Jette:

In de nacht van zondag op maandag is aan een gebouw in de Brusselse gemeente Jette een explosief tot ontploffing gebracht. Daarbij zijn geen gewonden gevallen, maar de schade aan het gebouw is aanzienlijk. Dat meldt La Capitale maandag en het Brusselse parket bevestigt het nieuws.

» De topschutter haalt het: Kévin Denkey troeft Amoura en El Khannouss af en wint de Ebbenhouten Schoen:

Kévin Denkey heeft de 33e editie van de Ebbenhouten Schoen gewonnen. De Togolees wordt bekroond voor zijn seizoen van de doorbraak bij Cercle Brugge, waar hij na een wervelende reguliere competitie ook in de Champions Play-offs naar behoren presteert. Mohamed Amoura eindigt op de tweede plaats.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium