Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» SJOTCAST #34. “20 miljoen euro voor Zeno Debast is in mijn ogen te weinig”:

Nog drie titelkandidaten met nog twee speeldagen te gaan. In een nieuwe Sjotcast ontvangt Yanko Union-watcher Valerie Van Avermaet, chef voetbal Ludo Vandewalle en Club Brugge-icoon Franky Van der Elst. Terwijl die laatste onder de indruk is van Zeno Debast, zaten Ludo en Valerie op de bekerfinale en gaat Yanko dieper in op het vertrek van Wouter Vrancken bij KRC Genk.

» Wie geen fiets kan betalen, kan dit najaar 100 euro krijgen van de Stad Gent:

De Stad Gent maakt 90.000 euro voor subsidies voor mensen die de fiets willen nemen, maar geen geld hebben om er een te kopen of te onderhouden.

» Nieuwe Oost-Vlaamse legerkazerne dan toch in Ursels Drongengoed?:

De plannen voor een nieuwe legerkazerne in Geraardsbergen lopen niet van een leien dakje. “Ons voorstel voor een kazerne in Ursel ligt nog steeds op tafel”, liet burgemeester Pieter De Crem (CD&V) weten in de gemeenteraad.

» Nicolas Daels speelt ook volgend seizoen voor SK Roeselare:

Nicolas Daels (foto) zette zijn handtekening onder een verlengd verblijf bij SK Roeselare. Alexander Embrechts die na de winterstop overkwam van HSV Hoek, gaat terug naar zijn Nederlandse club. Na de match tegen Wellen werd ook afscheid genomen van Jenci Dejonghe, die volgend seizoen de kleuren van eersteprovincialer Sparta Heestert zal verdedigen. (fvm)

» Celstraf voor vrouw die vriendjes pluimde met nepreisjes en Tomorrowland-tickets: “Ze pleegde zelfs feiten terwijl ze onder elektronisch toezicht stond”:

Al sinds 2014 licht Kimberly C. (33) non-stop mensen op, onder andere via tweedehandswebsites. Na drie eerdere veroordelingen kreeg de Bruggelinge maandag opnieuw 40 maanden cel omdat ze meerdere vriendjes en hun familie geld aftroggelde met luxereisjes en vip-tickets voor Tomorrowland. De Brugse rechtbank beval haar onmiddellijke aanhouding.

» Dan toch geen Stelvio in de Giro: organisatie haalt mythische beklimming officieel uit parcours door overvloedige sneeuwval:

De mythische Stelvio zal dan toch uit het parcours van de Giro d’Italia gehaald worden. De hevige sneeuwval van de afgelopen weken heeft roet in het eten gegooid, zo meldt de organisatie van de Ronde van Italië via een persbericht.

» Postzakken langs de openbare weg: “Dit is geen overlastplaats”:

Voor de tweede keer in korte tijd zijn postzakken achtergelaten op openbare plaatsen in Bissegem. Dit is niet gebruikelijk, aldus bpost.

» Fietser aangereden door auto op rotonde:

Op de rotonde aan Voorhout in Stekene is maandag rond 16.30 uur een auto in aanrijding gekomen met een fietser. De vrouw kwam ten val en werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. 

» Man (32) die eerder dodelijk ongeluk veroorzaakte onder invloed van flakka bekent brandstichting in huis van broer:

De 32-jarige Kenneth K. uit Houthulst die op vrijdag 2 mei opgepakt werd op verdenking van brandstichting in het huis van zijn broer in de Eendrachtstraat, heeft die brandstichting nu ook bekend. Dat bevestigt zijn advocaat Mathieu Langerock. Een motief gaf hij niet op, want zijn verklaring blijft vaag. Het is immers duidelijk dat K. opnieuw onder invloed was van drugs. Volgens onze informatie had hij zes gram drugs op zak.

» Sparta Haacht-Tildonk haalde voor avontuur in tweede provinciale al vier versterkingen:

Na het veroveren van de titel haalde Sparta Haacht-Tildonk voor zijn avontuur in tweede provinciale voorlopig vier nieuwkomers. Rechtsachter Dean Alaers komt over van Betekom, de jonge Lenco Van Ransbeeck werd bij Kampenhout weggehaald en nu werden ook Matijs Hendriks (Achel) en Anouar Lecktar (Willebroek) nog vastgesteld. Verder is de fusieclub nog op zoek naar drie spelers. “We zoeken nog een doelman, liefst jonger dan 23 jaar, een centrale middenvelder en een (flank)aanvaller. Vooral die doelman is nog echt nodig om onze kern aan te vullen”, klinkt het. Verdedigers Reinout Speetjens (Plenke Werchter) en Lennert Vanherberghen (stopt) verdwijnen aan het Spartapark. (svdw)

» “Marc Coucke is welkom om hier op de tafels te komen zingen en dansen”, legendarische cafébazin is klaar voor titelfeest van Anderlecht:

De stress stijgt. Anderlecht kan zondag kampioen worden en de fans hunkeren na jaren afzien nog eens naar een titelfeest. Als het lukt tegen Club Brugge zal er zondag rond het Lotto Park een geweldige afterparty losbarsten. Wij polsten bij Michou (77) - de legendarische cafébazin van La Coupe - al eens naar de plannen. “Hoeveel liter bier ik bestelde? Da’s een bedrijfsgeheim.”

» Academie opent bijhuizen in Arendonk en Ravels: “Wees snel, want klassen lopen vlug vol”:

De Academie Arendonk, die vandaag al 1.800 leerlingen telt en bekend is over heel Vlaanderen, opent vanaf volgend schooljaar nog twee externe bijhuizen voor kinderen van 6 tot 11 jaar: een in eigen dorp en een in buurgemeente Weelde (Ravels).

» Haantjes start als favoriet aan de play-offs, maar is op zijn hoede voor versterkt Basics Melsele B: “Wat zij doen is eigenlijk competitievervalsing”:

Woensdag beginnen de play-offs in eerste provinciale. Wie start als favoriet? Is het Haantjes Oudenaarde, dat de reguliere competitie domineerde en amper drie nederlagen leed? Of gaat Basics Melsele B, dat versterking zocht bij zijn A-selectie, met de oppergaai lopen?

» Infoavond over herinrichting Ninoofsesteenweg:

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) organiseert een info- en dialoogmoment over de Ninoofsesteenweg. Het aangestelde studiebureau zal rekening houden met de suggesties en bekommernissen die tijdens de infoavond aangereikt worden door de omwonenden en andere betrokkenen.

» Concertzaak sluit seizoen af met mini-tournee: “Blikken tevreden terug op de afgelopen maanden”:

Op donderdag 16 mei sluit Concertzaak haar concertseizoen af met een optreden van Frankie Fame, Kristo en Gos Rosling in De Club. De avond maakt deel uit van een samenwerking met Inuit in Leuven en Farrm in Hasselt. Ze organiseren een mini-tournée die op drie dagen tijd de drie steden met elkaar verbindt.

» Miljarden cicaden zijn op komst, maar een schimmel kan ze veranderen in zombieachtige ‘zoutvaatjes van de dood’:

In de Verenigde Staten komen dezer dagen miljarden cicades uit de grond gekropen, na jarenlang in de aardbodem te hebben geleefd. De insecten komen naar boven om zich voort te planten, maar ze moeten op hun hoede zijn: een schimmel kan hen doen veranderen in “zoutvaatjes van de dood”.

» Kiezers brengen stem uit in sportcentrum, gemeente legt pendelbussen in:

De inwoners van Oud-Turnhout moeten voortaan op een centrale locatie, in sporthal De Hoogt, hun stem gaan uitbrengen. Om de toestroom in goede banen te leiden, legt het gemeentebestuur op zondag 9 juni pendelbussen in.

» Toerisme Grensleie zet in op korte keten met tal van activiteiten: “Op leuke manier mensen dichter bij landbouwer brengen”:

Van 18 tot 26 mei loopt de Week van de Korte Keten. Toerismecluster Grensleie grijpt die themaweek aan om verschillende activiteiten op poten te zetten. Zo willen de gemeenten inwoners kennis laten maken met de landbouwbedrijven.

» Gianni Marchand wil zich tonen in Ronde van Griekenland:

Eeuwige aanvaller Gianni Marchand voert Tarteletto-Isorex aan in de Ronde van Griekenland (15-19 mei). Ook Maxime De Poorter, Torsten Demeyere, Alex Vandenbulcke, Ewout De Keyser en Bo Godart zijn van de partij in deze meerdaagse van eerste categorie. (tvm)

» Cirque Plus pakt uit met 24 voorstellingen uit binnen- en buitenland:

Cirque Plus heeft zijn programma klaar voor de 17de editie. Het circusfestival, dat dit jaar plaatsvindt van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli, pakt uit met 24 voorstellingen.

» 137.000 ton met PFAS vervuilde grond moet weg volgens nieuw bodemsaneringsproject: “Ook na sanering geen eigen gekweekte eieren consumeren”:

De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) heeft een bodemsaneringsproject ontvangen voor de omgeving van 3M in Zwijndrecht en Beveren. Daarin staat onder meer dat 137.000 ton vervuilde grond van moestuinen en kippenrennen moet verwijderd worden.

» N-VA stelt drie nieuwe kandidaten voor: ex-commissaris, kunstenaar en boekhouder:

Oppositiepartij N-VA zal komende gemeenteraadsverkiezingen drie nieuwe kandidaten op haar lijst hebben. Het gaat om een recent gepensioneerde commissaris, een artistieke duizendpoot en een zelfstandig boekhoudfiscalist.

» Oortrauma veranderde het leven van Wesley (23) compleet: “Zelfs de pagina van een boek omslaan doet pijn” :

Hij is nog maar 23 jaar, maar door ernstige oorproblemen, waaronder extreme tinnitus, is Wesley Dhadamus uit Tremelo aan huis en zelfs zijn kamer gekluisterd. “Ook met mijn familie en vrienden kan ik alleen via geschreven berichten communiceren.”

» Drie verhaallijnen, 25 acteurs en … een hond in de hoofdrol: Genkse welzijnscampus Portavida bereidt toneelstuk voor:

Een toneelstuk met werknemers en deelnemers van Portavida. Het is een idee van zorgcoördinator Jo Claes die met een komedie het leven in de welzijnscampus en de politiek op een bijzondere manier belicht. Een van de hoofdrolspelers is zowaar… een hond.

» HET RAPPORT VAN FC LEBBEKE. Historisch seizoen in de linkerkolom:

Via een achterpoortje promoveerde FC Lebbeke twee jaar geleden naar tweede afdeling, waar het zich vorig seizoen op de slotdag wist te redden. Dit seizoen eindigde FC Lebbeke als negende nog net in de linkerkolom, een historische prestatie voor de club van voorzitter René Mergan.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium