Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Hasseltse Virga Jesse gaat voor de allereerste keer op tournee: “Zo mooi om erbij te zijn”:

Ze heeft sinds mensenheugnis de boot afgehouden, maar zelfs als maagd moet je soms het studiowerk achter je laten en de baan op gaan naar je publiek. Vandaar dat deze bijzondere Hasseltse ster nu op tournee gaat met ‘VJ on tour’.

» Twee cipiers doodgeschoten bij aanval op gevangenentransport in Normandië: leider van drugsnetwerk ontsnapt, politie houdt grote klopjacht:

In het Franse departement Eure, in Normandië, zijn dinsdagvoormiddag twee cipiers om het leven gekomen toen een busje dat aan gevangenentransport deed aangevallen werd door gewapende mannen. Er raakten ook drie agenten zwaargewond. De enige gedetineerde in het busje, de leider van een drugsnetwerk, is ontsnapt. Tientallen agenten houden een grootschalige klopjacht.

» 2 cipiers doodgeschoten, 200 extra agenten ingezet en eerdere ontsnappingspoging: dit weten we al over raid in Normandië:

Een ongeziene bevrijdingsoperatie in ware maffiastijl aan een péage in Normandië laat Frankrijk totaal geschokt achter. Bij de actie om drugscrimineel “La Mouche” te bevrijden, kwamen twee bewakingsagenten om het leven, drie anderen vechten nog voor hun leven.

» MULTILIVE BUITENLANDS VOETBAL. De Bruyne opnieuw van goudwaarde voor Man City met assist tegen Tottenham, Real en Courtois na halfuur al op rozen:

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden en in het buitenland moeten nog verschillende kampioenen gekroond worden. Onze voetbalredactie volgt de wedstrijden op de voet en legt de focus op de Belgen in het buitenland. Mis hier niets van alle actie.

» Politie zet speurhonden en drone in op zoek naar verdachten van inbraakpoging:

De Waterstraat in Menen werd dinsdagavond opgeschrikt door een inbraakpoging. De politie maakte jacht op de verdachten met speurhonden en een drone maar het duo kon ontkomen.

» Festival voorziet extra voorzorgsmaatregelen voor optreden Joost Klein: “Echte fans komen best op tijd”:

Het eerste optreden van Joost Klein deze zomer op Belgische bodem: die eer is weggelegd voor het gratis stadsfestival Genk on Stage. “We zijn al een hele tijd bezig met extra voorzorgsmaatregelen, maar de echte fans komen toch best op tijd”, klinkt het bij de organisatie.

» CD&V en N-VA trekken in kartel naar de Zelzaatse kiezer: “Nooit in coalitie met Vlaams Belang of PVDA” :

De twee eenmansfracties in de Zelzaatse gemeenteraad ­– CD&V en N-VA – bundelen hun krachten en stappen samen naar de lokale verkiezingen. “Samen zijn we meer”, aldus oud-fractieleider voor CD&V en tegenwoordig N-VA-er Martin Acke. “We mikken op drie zetels, om zo een bestuurscoalitie mogelijk te maken zonder extreemrechts of extreemlinks.”

» Beerschotsupporters riskeren celstraf voor zingen anti-Joodse liederen:

Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag een jaar cel en 800 euro boete geëist tegen twee leden van de harde supporterskern van voetbalclub Beerschot. Zij worden vervolgd voor het zingen van anti-Joodse liederen. De beklaagden betwisten de feiten.

» Akabe Zonnepinkers laat Ekeren weer Springen in ‘t Park:

Springkastelen, een podium gevuld met leuke artiesten en gewoon springen van plezier. Akabe de Zonnepinkers zorgt weer voor een gezellige familiedag in het Hagelkruispark op zaterdag 18 mei. Gewoon langsgaan is de boodschap.

» “Zullen nog acties ondernemen, maar er moet gespeeld worden”: Standard-fans plannen geen boycot bij laatste wedstrijden van seizoen:

De fans van Standard zullen geen protestacties ondernemen bij de laatste twee wedstrijden van het seizoen. Dat hebben de Luikse supporters, die afgelopen vrijdag uit onvrede over de Amerikaanse eigenaar 777 Partners het competitieduel tussen Standard en Westerlo dwarsboomden, dinsdag laten weten in een open brief op sociale media.

» Sen Fonteyn (KFC Voorde-Appelterre) naar SK Pepingen-Halle:

Doelman Sen Fonteyn trekt van KFC Voorde-Appelterre in tweede afdeling naar het naar eerste provinciale gedegradeerde SK Pepingen-Halle. De als tweede doelman fungerende Fonteyn stond in Appelterre enkele keren tussen de palen, maar zet wegens studieredenen een stapje terug. (rwd)

» Limburgs gevangenispersoneel legt vanaf vanavond werk 48 uur neer:

Ook het Limburgs gevangenispersoneel legt dinsdagavond vanaf 22.00 uur het werk neer voor 48 uur. Eerder ging maandagavond om 22.00 uur een stakingsaanzegging van kracht in de gevangenissen van Vlaams-Brabant. Vanaf dinsdagavond is Limburg aan de beurt. Woensdagavond om hetzelfde uur gaat de aanzegging van kracht in West-Vlaanderen.

» Na OpenAI onthult ook Google nieuwe plannen met AI:

Google rolt een nieuwe versie van zijn zoekmachine uit, waarbij de resultaten zullen verschijnen in de vorm van door artificiële intelligentie (AI) opgestelde antwoorden. Dat heeft Google dinsdag aangekondigd. Eerder had ook al OpenAI, het bedrijf achter ChatGPT, zijn nieuwste versie van de populaire chatbot voorgesteld.

» VK Liedekerke recht de rug na leegloop: “Rekenen op expertise van nieuwe coach om ons door overgangsjaar te loodsen”:

Op de Heuvelkouter ging de storm liggen nadat de ploeg degradeerde naar tweede provinciale, voorzitter Gunther Bockstal zijn biezen pakte en de voltallige ploeg andere oorden opzocht. Terwijl sportief manager Chris De Deyn alle zeilen bijzette, werd met Kris Vandenborre een nieuwe voorzitter aangesteld.

» Grotten van Kanne tikken miljoenen jaren oude mosasaurus op de kop: “Gevonden in Marokko”:

De Grotten van Kanne hebben er een unieke attractie bij: een authentiek skelet van een mosasaurus, een zeereptiel dat hier zowat 70 miljoen jaar geleden rondzwom. Het skelet is na afspraak te bewonderen.

» Zo wil Sint-Truiden komaf maken met belangenvermenging :

Truiense mandatarissen moeten voortaan een lijst indienen van al hun financiële belangen. Daarnaast krijgen ze een afwegingskader en opleidingen. Dat zijn de speerpunten van een actieplan om belangenvermenging tegen te gaan.

» Gratis gegidste rondleiding op Schoonselhof en premičre reportage uit reeks ‘Voor Eeuwig en Altijd’:

Naar aanleiding van de opening van het nieuwe ereperk op het Schoonselhof is er een gratis gidsrondleiding op zondag 26 mei. Op een geanimeerde wandeling sta je stil bij opmerkelijke graven en fascinerende levensverhalen van historische persoonlijkheden.

» Stad voert identiteitscontrole in voor bezoekers Openluchtzwembad De Molen op Linkeroever :

Zaterdag gaan de eerste openluchtzwembaden open in Antwerpen. En wie deze zomer naar openluchtzwembad De Molen op Linkeroever trekt, mag zich aan een identiteitscontrole verwachten. Burgemeester Bart De Wever wil zo vermijden dat er amokmakers of gluurders overlast veroorzaken. En wie over de schreef gaat, krijgt een plaatsverbod. De Wever overweegt om in nog meer zwembaden identiteitscontroles in te voeren.

» Geen enkele hippe muziekliefhebber wil dit concert in de Vooruit missen: donkere elektronica en spookachtige stemmen:

Reken maar dat heel wat muziekliefhebbers vrijdag om 10 uur in de aanslag zitten achter hun computer. Vanaf dan kan je tickets kopen voor het concert van ‘Darkside’ op 6 november in de Vooruit. Elektronische muzikant en zanger Nicolás Jaar en multi-instrumentalist Dave Harrington worden vergezeld van percussionist Tlacael Esparza. Na een titelloze EP (2011) vol donkere elektronica, psychedelisch getinte rock en spookachtige vocalen, liet Darkside in 2013 een eerste album op de wereld los. ‘Psychic’ werd onder meer door de New York Times de hemel in geprezen. In 2021 verscheen opvolger ‘Spiral’, gevolgd door uitverkochte optredens in heel Europa.

» Vanaf volgende week overweg Cockerillplaats door werken afgesloten:

Fase 3 van de 4 van de renovatiewerken aan de Cockerillplaats nadert zijn voltooiing. De eindwerken van deze fase brengt tijdelijke hinder met zich mee. Zo wordt de overgang vanaf dinsdag 21 tot zaterdag 25 mei volledig afgesloten.

» Ianthe Tavernier speelt schlagerzangeres Maura Mynn die slippertje heeft met slager :

Een slager die warmloopt voor een schlagerzangeres: doet moet wel tot komische toestanden leiden. In De Schlagerij in Theater Elckerlyc in Antwerpen kruipt Ianthe Tavernier in de huid van Maura Mynn. Enige gelijkenis met een bekende schlagerzangeres is waarschijnlijk geen toeval.

» Cannabisplantage opgedoekt bij tuinaannemer in Waasmunster:

Bij een tuinaannemer in Waasmunster is dinsdagnamiddag een cannabisplantage ontdekt. Er zou sprake zijn van een duizendtal planten.

» “Het regent weer breekpunten voor regeringsdeelname bij partijen. Die traditie is achterhaald en contraproductief”:

Politieke partijen kunnen het niet laten om breekpunten te formuleren. Die doen nochtans vooral afbraak aan henzelf.

» Kunstenares neemt container van wijkvereniging aan ’t Kot onder handen:

Kunstenares Juultje Berben heeft van de grijze container van de vzw Konijnenberg-Grootheide in Vosselaar een echt kunstwerk gemaakt.

» Duizenden manifestanten tegen ‘Russische wet’ in Georgië:

Na de stemming van een controversiële wet over buitenlandse beďnvloeding, zijn dinsdag opnieuw duizenden Georgiërs op staat gekomen om te protesteren. Dertien manifestanten zijn opgepakt wegens het “negeren van politiebevelen”, meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium