Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Dronken bestuurder slaat op de vlucht voor politie: rijbewijs 15 dagen ingetrokken:

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend het rijbewijs ingetrokken van een bestuurder die rondreed onder invloed van alcohol. De man probeerde de controle te ontkomen.

» Fietsbieb en De Oversteek verhuizen naar voormalig kantoorgebouw Ebem:

Ebem, het elektriciteitsbedrijf van de gemeente Merksplas, is verhuisd naar de gelijkvloerse verdieping van de nieuwe assistentiewoningen in de Leopoldstraat.

» The Dazzlers winnen zoektocht naar muzikaal talent en kunnen vieren met een vat bier:

The Dazzlers werden zondagavond door het publiek uitgeroepen tot winnaars van ‘Talent in Zemst’. De band kreeg de meeste stemmen van het publiek.

» Giftige exoten teisteren wijk: “Planten boren zich door muren en zijn dodelijk voor paarden”:

De Zelzaatse wijk Debbautshoek heeft de laatste maanden last van invasieve exoten, waardoor vele bewoners met de handen in het haar zitten. Het gaat over de valse acacia, de hemelboom en de Japanse duizendknoop. De hemelboom veroorzaakt de meeste problemen.

» Eentje voor de ‘Wat als...’-archieven: omhaal van Rode Duivel Dodi Lukebakio tegen Nederland spat uit elkaar op de kruising:

De Rode Duivels gingen zondag met 1-0 onderuit tegen Nederland en plaatsten zich dus niet voor de Final Four van de Nations League. Dat hadden ze ook niet gedaan bij een gelijkspel, maar dan had Dodi Lukebakio wel een wereldgoal gemaakt. De omhaal van de Belgische spits spatte, in minuut 95, echter uit elkaar op de kruising. Zonde!

» “Ik kan hier niet meer gelukkig zijn”: met pijn in het hart verkoopt Peggy haar statige villa met B&B aan Belfius:

Gastvrouw Peggy Vanbergen verkoopt haar B&B ‘Villa Nostra’ in Beringen aan Belfius. In de voormalige directeurswoning op de Koolmijnlaan komen dus binnenkort bankiers te zitten. “Dit is het mooiste huis van Beringen, maar ik zal hier nooit gelukkig zijn”, vertelt de eigenares.

» Binnenkijken in luxueuze B&B uit ‘Met vier in bed’, te koop voor 1,36 miljoen euro:

B&B Bed and Beyond in Oudsbergen staat te koop. De luxueus verbouwde langgevelhoeve werd bijna tien jaar lang uitgebaat door gastvrouw Elke Jacobs en haar man Bert Casters, die het project als binnenhuisarchitect zelf inrichtte.

» Schutter opent vuur in Russische school: “Zeker negen doden en twintig gewonden”:

In de Russische stad Izjevsk heeft een schutter maandagochtend het vuur geopend in een school. Dat melden de lokale politie en het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken. Er zouden zeker negen doden – onder wie vijf kinderen – en twintig gewonden zijn, de schutter zou zichzelf om het leven hebben gebracht.

» Trainingsvlucht loopt fataal af: twee piloten komen om het leven nadat stuntvliegtuigjes in elkaar blijven hangen :

Tijdens een trainingsvlucht zijn Michael S. (42) en Dieter G. (72) zaterdag kort na 18.00 uur om het leven gekomen. Ze voerden een zogenaamde “spiegelvlucht” uit nabij het vliegveld Gera-Leumnitz in Duitsland, waarbij het ene vliegtuig omgekeerd en parallel vliegt naast het andere. De toestellen, van het type “Zlin Z-526 AFS Akrobat”, botsten echter tegen elkaar, waarna ze verstrikt raakten. De piloten konden zichzelf niet redden.

» Olympisch kampioen Bart Swings wordt bij zijn team IKO mentor van jonge specialisten op massastart:

IKO, de schaatsploeg van Bart Swings, wil een handvol schaatsers opleiden als specialisten in de massastart. Als expert en olympisch kampioen op dat onderdeel krijgt Swings een rol als mentor. Dat heeft Erik Bouwman, een van de IKO-coaches, laten weten aan de site schaatsen.nl.

» Jeugdhuis Rafiki zoekt nieuw bestuur: “Ook volgende generaties moeten hier onvergetelijke avonden beleven”:

Jeugdhuis Rafiki zoekt een nieuw bestuur. De huidige bestuursleden hebben andere uitdagingen in hun leven en willen de fakkel doorgeven aan een nieuwe generatie.

» Politie plukt 34 bestuurders die onder invloed zijn van alcohol of drugs uit het verkeer tijdens controleacties:

De politie Mechelen-Willebroek voerde afgelopen weekend opnieuw alcohol- en drugscontroles uit. Van de 1.452 bestuurders die op verschillende plaatsen in Mechelen en Willebroek gecontroleerd werden, bleken er 32 onder invloed van alcohol. Twee chauffeurs reden onder invloed van drugs.

» Door trouw en ‘Super WK’ zal Remco Evenepoel zijn regenboogtrui pas in 2023 (en minder lang dan normaal) kunnen tonen:

Wanneer zien we Remco Evenepoel voor het eerst weer in zijn regenboogtrui? Op training zal hij wel al eens trots rondrijden in zijn nieuwe tenue, maar in een wedstrijd zal het pas volgend seizoen zijn. Dus dit jaar ook geen Ronde van Lombardije, waar hij na zijn doodsmak van 2020 nog een rekening heeft openstaan, want dat weekend (8-9 oktober) staat... zijn trouw gepland!

» Turnhoutenaar Tom is Nederlands kampioen poetry slam: “Voordeel gehaald uit mijn beperking”:

De nieuwe Nederlandse kampioen poetry slam, een kruising tussen poëzie en rap, is een Vlaming. Voormalig Turnhouts stadsdichter Tom Driesen mag naar het Europees en wereldkampioenschap.

» “Heel vreemd dat Debast werd gekoppeld aan Van Dijk”:

Oud-bondscoach René Vandereycken fileert Nederland-België.

» 14-jarige op gestolen elektrische step probeert te vluchten van politie:

De Antwerpse politie heeft zaterdag twee minderjarigen gevat die vermoedelijk rondreden met een gestolen step. Een van de twee, een 14-jarige, kreeg ook een proces-verbaal omdat hij zich hevig verzette.

» Ten-Ede-kermis moet het stellen met drie kramen en een handvol bezoekers: “We moeten absoluut vermijden dat ze verdwijnt”:

Drie kramen. Een viskraam, een schietkraam en een touwtrekkraam. De kermis in Wetteren-ten-Ede van dit weekend was zeer kleinschalig. Sympathiek, zeker wel. Maar heeft de kermis nog een toekomst? “Op de duur staat hier niets meer.”

» Fietsster (17) aangereden door lijnbus aan parking UHasselt in Diepenbeek:

Een 17-jarige fietsster uit Hechtel-Eksel liep maandagochtend zware verwondingen op bij een ongeval in de Ginderoverstraat in Diepenbeek. Het slachtoffer werd rond 8 uur ter hoogte van de parking van UHasselt aangereden door een lijnbus. Een mug-team kwam ter plaatse. Ze verleenden de eerste zorgen waarna het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Dienst toestand is stabiel. Er zou geen sprake zijn van levensgevaar.

» Familie van Romeo (24) zwaar aangeslagen na dodelijk ongeval op E314: “Zonder hem zijn we niet langer compleet”:

Het slachtoffer van het dodelijk ongeval in Houthalen zaterdagnamiddag is de 24-jarige Romeo Gonzalez-Lopez uit Heusden-Zolder. Zijn zussen en broer zijn zwaar aangeslagen door het verlies. “Hij laat een enorme leegte achter”, klinkt het.

» Adrie van der Poel “schrok zich kapot” na WK-incident, advocaat reageert: “Mathieu heeft gevoel dat hij land in de steek liet”:

Mathieu van der Poel kent zijn straf na een incident in het hotel tijdens de nacht voor het WK in Wollongong: 1.500 Australische dollar. Hij gaat daartegen in beroep, maar mocht wel naar huis vliegen. Daar zal papa Adrie het nodige mentale oplapwerk hebben.

» Anuna De Wever trekt naar Egypte en Zuid-Soedan: “Je raakt er helaas alleen met het vliegtuig”:

Anuna De Wever zal op de klimaattop COP27 (7-18 november) in Sharm-el-Sheikh in Egypte deel uitmaken van een delegatie van Unicef en A Mad Production. Midden oktober zal ze al afreizen naar Zuid-Soedan om samen met Europese en Afrikaanse klimaatactivisten regionale klimaatbewegingen te ontmoeten en de gevolgen van de opwarming van de aarde aan te kaarten. Dat maakte De Wever maandag bekend.

» Eerste bank trekt spaarrente fors op, wanneer volgt de rest? :

De Vlaamse spaarbank CKV, van Beaulieu-telg Dominiek De Clerck, verhoogt de rente op haar spaarboekje tot 0,70 procent. De bank slaat zo een eerste bres in de markt van spaarboekjes, waar 0,11 procent rente de norm is.

» Scorende doelman Brandon Vanderbeken bezorgt Gullegem in blessuretijd een punt: “Nooit zal ik mijn eerste doelpunt vergeten”:

FC Gullegem lag er zaterdag op gebrand om in Erpe-Mere, dat na drie speeldagen nog steeds zonder punten stond, zijn eerste overwinning te vieren, maar de jongens van T1 Jordy Lemiengre kwamen nog goed weg met een 1-1-gelijkspel. Met dank aan doelman Brandon Vanderbeken, die in blessuretijd alsnog een punt uit de brand sleepte.

» Stad wil vuilnisbak definitief weghalen:

In de Rode Kruisstraat in Herentals gaat het achterhoedegevecht tussen het stadsbestuur van Herentals en enkele hardnekkige sluikstorters onverminderd verder.

» Brouwerij 3 Fonteinen wint BioVLAM voor innovatief ondernemen:

Op 23 september werd de BioVLAM uitgereikt aan Brouwerij 3 Fonteinen uit Beersel voor het lanceren van een biogranennetwerk in het Pajottenland. Deze award, een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM, bekroont een gepassioneerde en innovatieve bio-ondernemer.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium