Home
Home
Bargains Ad
Bargains
Directory
Index
Handy
Handy
Hotels
Hotels
News
News
Shopping
SB Shops
Weather
Weather
RingTones
TV
Choose your paper:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Kampioenschap skelteren levert nieuw spektakel op:

De Bergfeesten aan wijkhuis ’t Kot in Vosselaar gingen zaterdag gepaard met een nieuwe vorm van spektakel: het Vosselaars kampioenschap skelteren.

» Evi Hanssen is getrouwd met Kurt: video toont haar roze jurk en vreugdedansje aan het stadhuis:

Evi Hanssen (43) heeft haar jawoord gegeven aan Kurt Loyens (53), de man bij wie ze vier jaar geleden de liefde vond. Dat is te zien op haar Instagrampagina. De presentatrice deelde een video van het moment waarop zij en haar kersverse echtgenoot het stadhuis van Lier uitlopen en een vreugdedansje placeren.

» VIDEO. Marcelo ziet zoon (12) bij jeugd Real Madrid scoren én vieren zoals Cristiano Ronaldo :

Enzo Alves Vieira heeft de voetbalgenen van z’n vader meegekregen. De 12-jarige zoon van afscheidnemend Real Madrid-icoon Marcelo (34), volledige naam Marcelo Vieira da Silva Júnior, speelt bij de jeugd van Los Blancos in de spits en scoort daar vlotjes. De krullenbol maakte dit weekend een doelpunt met het hoofd en vierde zoals … Cristiano Ronaldo. Ook papa Marcelo deed de viering mee.

» 316 geschrapte vluchten bij Brussels Airlines, vandaag verlopen activiteiten weer normaal:

Bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines verlopen de activiteiten zondag opnieuw normaal, nadat ze hernomen werden na een driedaagse stakingsactie. Dat is vernomen van Maaike Andries, woordvoerster van Brussels Airlines. In totaal zijn 316 vluchten geschrapt moeten worden door de staking, met een impact op zowat 40.000 passagiers. De financiële impact door de staking is nog niet duidelijk.

» Twintig jaar straatfeesten in de Vijfhuizenstraat:

Na 2 jaar van corona kon eindelijk het twintigjarig bestaan van de Vijfhuizenstraatfeesten gevierd worden. 

» Nieuwe restaurant Blueness van Sergio Herman is net open en krijgt al kritiek:

Het restaurant Blueness in de Lange Gasthuisstraat was aanvankelijk niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Dat viel af te leiden uit een boodschap op haar website. Daarin stond te lezen dat “het restaurant intiem is en de ruimte compact, waardoor er geen plaats is voor rolstoelgebruikers of kinderwagens”. Dat leidde tot heel wat kritiek.

» Ondanks regenweer veel volk op batjeszaterdag: “Toch beetje zomers gevoel”:

Ondanks het regenweer lokten de Batjes zaterdag een pak volk naar het stadscentrum. Vooral in de Ooststraat was het op de koppen lopen.

» Minstens 22 doden in pub in Zuid-Afrika: grote onduidelijkheid over doodsoorzaak:

In het Zuid-Afrikaanse Oos-Londen, een stad aan de zuidkust, zijn 22 mensen om het leven gekomen in een pub. Over de doodsoorzaak bestaat nog onduidelijkheid. Het incident werd zondagochtend gemeld bij de politie. Die heeft een onderzoek ingesteld.

» Dag van het Buitengewone Kind blaast twintig kaarsjes uit en feest met extra steun van serviceclub Fifty-One Heideland:

De Dag van het Buitengewone Kind bestaat al twintig jaar en dat werd dit weekend gevierd op de Schamhoeve in Essen. Om deze dag extra feestelijk te maken kreeg de organisatie een feestcheque van 2.100 euro van serviceclub Fifty-One Heideland.

» Onze winkelkar watcher vergeleek hoeveel je betaalt in Delhaize, Colruyt, Aldi en aanverwanten: bekijk het hier:

De winkelkar zou dit jaar duurder worden, zo voorspelden experts dit voorjaar. Wij namen de proef op de som, en stelden een korf van vijftig producten samen. Daarvan vergeleken we de prijs tussen april en nu. Wat blijkt: vooral levensnoodzakelijke basisproducten werden fors duurder. Voor sommige producten betaal je nu zelfs 76,9 procent meer. Bekijk hier een vergelijking tussen prijzen én supermarkten.

» Bruce Springsteen op TW Classic 2023:

TW Classic is nog maar pas achter de rug en meteen is er nieuws over de editie van volgend jaar. Op zondag 18 juni 2023 is Bruce Springsteen and The E Street Band de headliner van TW Classic. De verdere line up wordt later bekend gemaakt.

» Flo Boys on tour: “Top 5, top 3 of wie weet...”:

Voor alles is er een eerste keer, en vandaag is dat voor de supportersclub van Lotto-Soudalrenner Florian Vermeersch. Iets voor half tien zijn ze vanuit het supporterslokaal met een enthousiaste bende van 35 man - in nagelnieuwe outfit - vertrokken naar het Belgisch Kampioenschap van de Flo in Middelkerke.

» Bewoners Veldstraat even in paniek na wolkbreuk:

Toen na een plotse wolkbreuk boven Oostrozebeke het water in de Veldstraat plots snel steeg, sloegen enkele buurtbewoners alarm.

» Dansers laten regen niet aan hart komen op Transit Festival: “Brengt iedereen dichter bij elkaar” :

Muziekfestival Transit lokte zaterdag liefhebbers van elektronische muziek naar de Jan Van Rijswijcklaan. De weergoden waren de dansers niet altijd even goed gezind, maar dat belette de sfeer geenszins. Aan de drie stages werd uitbundig uit de bol gegaan op de beats van meer dan twintig nationale en internationale acts. Achteraf stond er een afterparty in Ampere op het menu.

» Hele Groenplaats leeft mee met het WK 3x3-basket: “Mijn smoutebollen zijn ideaal voor sporters”:

De stad herleeft na corona en basketbal is hot. Dat is het minste wat je kan zeggen wanneer je dit weekend een kijkje gaat nemen op de Groenplaats. Tot en met zondag kan je er de wereldtop van het 3x3-basketbal gaan bekijken. Het sportieve spektakel zorgt er niet alleen voor blije gezichten op de tribunes, maar ook op de terrassen en in de horeca. “Dit is een fantastisch initiatief”, klinkt het.

» Tine Embrechts: “Een compromis zoeken om op reis te gaan met ons gezin was onmogelijk de voorbije jaren”:

Het is eindelijk zover: de zomer is daar. Zeven BV’s trekken hun badpak aan, duiken met Billie het water in en vertellen over hun favoriete seizoen. Vandaag: actrice en presentatrice Tine Embrechts.

» Amerikakenner Frank Albers stelt gerust na abortusarrest Hooggerechtshof VS: “Dit is geen voorbode van meer”:

Met het nieuwe arrest dat staten voortaan de mogelijkheid geeft abortus te verbieden, leeft in de VS de vrees dat het Hooggerechtshof straks nog andere verworven rechten gaat terugdraaien. Amerikakenner Frank Albers is er niet zo bang voor.

» Zo verwijder je zonnecrèmevlekken uit kleding:

Zomer en zon, dat betekent insmeren met een degelijke zonnecrème. Maar al dat gesmeer mag dan wel goed zijn voor onze huid, vaak is onze kleding er net iets minder gelukkig mee. En als je dan een beetje crème morst, hoe verwijder je die vlekken ook alweer?

» Dit neem je maar beter mee in je reisapotheek:

We wensen het niemand toe maar ook op vakantie kan je last hebben van kwaaltjes en dan ben je maar beter voorbereid. Hou dus zeker een plekje vrij in de koffer om ook je reisapotheek mee te nemen. Maar welke medicijnen neem je precies mee? En wat is echt onontbeerlijk?

» Na de fatale gijzeling in Merksplas: dit is wat we weten:

Bij een gijzeling in de Rodenbachstraat in Merksplas is zaterdag een jongen van 19 omgekomen. De tiener werd neergestoken door zijn ex-stiefvader, Peter V. (44). Ook de 22-jarige zus van het slachtoffer raakte zwaargewond. Wat is er zaterdag nu eigenlijk gebeurd en wat weten we al?

» Goudzoekers ontdekken bevroren babymammoet in Canada:

In het noordwesten van Canada hebben goudzoekers een goed bewaarde gemummificeerde baby van een wolharige mammoet gevonden. Ze ontdekten het kalfje dinsdag tijdens graafwerken in de  permafrost in de goudvelden van Klondike, melden de regering van het territorium Yukon en de inheemse bevolking Tr’ondëk Hwëch’in. Het gaat om “de meest volledig bewaarde gemummificeerde mammoet gevonden in Noord-Amerika”.

» Bestuurder gewond bij botsing in Diepenbeek:

Een automobilist raakte in de nacht van zaterdag op zondag gewond bij een ongeval in de Nieuwstraat in Diepenbeek. De chauffeur verloor de controle over het stuur en kwam tegen een paal tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatse. Het slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis. 

» Gewonde bij ongeval op Genk-Zuid:

Op de industriezone Genk-Zuid gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht, een ongeval. Een automobilist crashte op de rotonde van de Henry Fordlaan met Caetsbeek. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en verleenden de nodige zorgen. In de wagen zaten vier inzittenden. Volgens de eerste informatie raakte de bestuurder gewond. 

» Amerikaanse sensatie Sydney Mclaughlin (22) snelt naar derde (!) wereldrecord in één jaar tijd op 400 meter horden :

En of ze klaar is voor het WK van volgende maand. Sydney Mclaughlin heeft op de Amerikaanse nationale kampioenschappen haar eigen wereldrecord op de 400 meter horden nog maar eens verbeterd. De 22-jarige Amerikaanse kwam over de finish in 51”41.

» Stad Mechelen en Sociaal Verhuurkantoor gaan nauwer samenwerken: “400 extra sociale huurwoningen tegen 2025”:

De stad Mechelen en het Sociaal Verhuurkantoor gaan nog nauwer samenwerken. Er komt onder meer een extra medewerker. Dat moet de volgende jaren leiden tot 400 extra sociale huurwoningen. Daarnaast zien beide partijen in Mechelen een proeftuin voor sociaal en betaalbaar wonen.

 
 
 
 
 Papers - News 
Top Sites  Here your Site
Handy Man Handy Man:
RingTones, GSM Logos, Bargains - Auctions, Hotels, Genealogy, Search MP3, Translate, Dictionaries, Jobs, White and Company Pages, Other Search Engines, Public Holidays
ShoppingMall Shopping Mall:
Books , Services , Movies , Gadgets , Games , Gifts , Hardware , Clothing , Music , Software , Supermarkets
Home | Add Site | Shopping | Search | Directory | Handy Man | Bargains | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Advertise  
© 1998-2020 Search Belgium