Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Mattia Royemans kijkt uit naar thuiskoers in Tollembeek: “Ik heb liever een pittig parcours dan een vlakke wedstrijd”:

De Vlaams-Brabantse toppers trekken zaterdag naar Harelbeke voor de E3 Saxo Classic. Het biedt andere renners de kans om in Tollembeek op de voorgrond te treden. Mattia Royemans uit Sint-Martens-Bodegem koerst pas sinds vorig seizoen, maar kijkt uit naar de Congoberg.

» Rune Herregodts kleurt vlucht van de dag in Romandië:

De Fransman Dorian Godon won in Fribourg de eerste rit van de Tour de Romandie voor zijn Italiaanse ploegmakker Andrea Vendrame. Na het duo van Decathlon-AG2R La Mondiale eindigden Gianni Vermeersch (Alpecin-Deceuninck) en Milan Menten (Lotto Dstny) op ererang. Rune Herregodts (Intermarché-Wanty) kleurde de vlucht van de dag en werd ingelopen op negen kilometer van de finish. De Waaslander spartelde nog even tegen, maar een pelotonsprint was niet te vermijden. (fdg)

» Onafgewerkt schilderij van Gustav Klimt geveild voor 30 miljoen:

Een schilderij van Gustav Klimt heeft 30 miljoen euro opgebracht op een veiling in Wenen. Het gaat om het onafgemaakte werk ‘Bildnis Fräulein Lieser’.

» Twee actrices tegelijk zwanger op de set van ‘Thuis’: hoe pakt de productie dat aan?:

Actrices Tine Priem (35) als Lauren Müller (36) zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje, maar zullen daarom even uit ‘Thuis’ moeten verdwijnen. Hoe pakt de productie dat aan?

» Drie mensen gewond bij steekpartij op school in Wales, leerling gearresteerd:

Op een school in Wales zijn drie mensen gewond geraakt bij een “groot incident”. Volgens verschillende bronnen gaat het om een steekpartij. De lokale politie heeft een verdachte opgepakt.

» Domenico Tedesco mag terug naar de tekentafel: welke Rode Duivels komen plots in aanmerking nu er drie spelers extra mee mogen naar EK in Duitsland?:

De Europese voetbalbond UEFA staat op het punt het aantal spelers dat elk land mag meenemen naar het EK van deze zomer uit te breiden van 23 naar 26. Dat lijkt vooral goed nieuws voor namen als Charles De Ketelaere of Michy BatshuayI.

» Avondspits alweer in de soep door ongeval bij afrit Waregem:

De avondspits rond Waregem liep woensdagavond alweer stevige hinder op door een ongeval op de E17 richting Kortrijk. Een wagen belandde er in de vangrail. De rechterrijstrook is plaatselijk afgesloten.

» VIDEO. Remco Evenepoel gaat volledig uit zijn dak bij eerste bezoek ooit aan zijn favoriete voetbalclub: “Wat stoom afblazen”:

Remco Evenepoel zal altijd verbonden zijn aan Anderlecht, waar hij furore maakte bij de jeugd. Maar de Belgische wielerkampioen is blijkbaar ook grote fan van Arsenal.

» Borsbeek wil Vliegveldweg niet laten afschaffen voor luchthaven, voetweg die in 1948 verdween mag wel geschrapt worden:

Bij de aanvraag van zijn nieuwe omgevingsvergunning vraagt de luchthavenexploitatiemaatschappij LEM enkele stedenbouwkundige rechtzettingen aan. Borsbeek geeft de goedkeuring voor slechts één van de twee gevraagde herzieningen op zijn grondgebied.

» Toerisme Waasmunster opent seizoen met kasteelverhalen en nieuw museum:

Woensdag 1 mei organiseert VVV Toerisme Waasmunster in samenwerking met de dienst Toerisme een openingswandeling van 5 kilometer ter gelegenheid van de officiële opening van het nieuwe toeristische seizoen.

» Domien Loubry nog één jaartje extra bij Kangoeroes Mechelen: “Ik ben nog altijd verliefd op het spelletje”:

Domien Loubry (39) denkt nog niet aan opgeven. De Antwerpse guard speelt nog één jaartje langer bij Kangoeroes Mechelen. “Ik ben nog verliefd op het spelletje”, zegt Domien Loubry.

» Disney-pretpark geeft ‘Sneeuwwitje’ de bons na onthullende foto’s en filmpjes op sociale media:

Disney heeft Sneeuwwitje de laan uitgestuurd. Althans: een actrice die Sneeuwwitje speelt in Disney World in de Amerikaanse staat Florida. Dat maakte de vrouw in kwestie, Sophia Dottir, zelf bekend in een video op Youtube. “Zoveel mensen doen wat ik heb gedaan”, verdedigt ze zichzelf.

» Gedetineerden trekken aan alarmbel door oplopende spanningen tijdens staking in gevangenis:

Door de aanhoudende stakingen in de gevangenis van Sint-Gillis lopen de spanningen binnen de gevangenismuren op. “We zitten al dagenlang in onze cel, zonder mogelijkheid tot het nemen van een douche of een wandeling”, getuigt een gedetineerde. “De discussies beginnen hier hoog op te lopen, niet enkel met de cipiers, maar ook tussen de gevangenen onderling”, klinkt het. “Dit moet geen drie weken meer duren.”

» Diefstal op stoeterij in Elen:

Woensdag is bij de politie een diefstal op een stoeterij in de Stationsstraat in Elen gemeld. Dieven namen er een grondboor en een graafmachine gestolen.  

» Opnieuw 8 auto’s getakeld op Hasseltse Astridparking: foutparkeerders betwisten boete:

Nadat er dinsdag al 40 auto’s werden getakeld op de Hasseltse Astridparking, zijn daar woensdag opnieuw 8 voertuigen weggesleept. Op de parking worden bijkomende lantaarnpalen en veiligheidscamera’s geplaatst tegen dat het parkeerplan maandag aanstaande in werking treedt. Woensdagavond werden die werken afgerond. Vanaf dan werd de parking weer, zoals voorheen toegankelijk en bruikbaar.

» 16-jarige bromfietser gewond bij ongeval in Zutendaal:

Woensdag rond 12.30 uur zijn op de Kempenseweg een auto en een bromfiets gebotst. Hierbij raakte een 16-jarige jongen uit Zutendaal gewond. 

» FC Rupelmonde en Maarten Vandermeiren springen op het juiste moment weg van de laatste plaats: “FC Hoogeinde wordt een zware klus” :

Al schier een heel seizoen torst FC Rupelmonde de rode lantaarn. Na de voorlaatste speeldag en de thuiszege tegen KFC Baasrode houdt Rupelmonde evenwel plots twee ploegen achter zich met SKL Doorslaar B en datzelfde Baasrode. Zondag moeten de Kruibekenaars op FC Hoogeinde de veertiende plaats vasthouden om de degradatie te ontlopen.

» Vier doden en zes vermisten door zware overstromingen in Kenia: “Op rand van humanitaire crisis”:

Vier mensen zijn omgekomen en zes anderen zijn vermist na overstromingen in de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Dat melden de autoriteiten van het district Nairobi.

» Gereedschap en voeding weg bij inbraak in Bree:

In de Sint-Jacobsstraat is ingebroken in een huis. De dieven namen gereedschap en voeding mee. De feiten werden dinsdagavond ontdekt. 

» Ecotuinendag op de Kinderboerderij: inhuldiging ‘bijenburcht’:

Op zondag 26 mei is het opnieuw Ecotuinendag in Bornem, maar dit jaar uitzonderlijk op de Kinderboerderij omdat daar de nieuwe bijenburcht word ingehuldigd.

» “Dit is disproportioneel”: oppositie niet mals voor systematische identiteitscontroles en samenscholingsverbod in grootste deel binnenstad:

“Systematische identiteitscontroles, een samenscholings- en alcoholverbod in 80 procent van onze binnenstad, dat is disproportioneel.” De oppositie, Vlaams Belang uitgezonderd, was op de jongste gemeenteraadszitting niet mals voor de maatregelen die het stadsbestuur sinds 19 april opnieuw heeft ingevoerd in de stations- en twee andere buurten van Aalst. Burgemeester D’Haese hoopt tegen eind juni komaf te kunnen maken met de strenge regels.

» TikTok stopt met beloningen voor gebruikers na felle Europese kritiek: “Onze kinderen zijn geen proefkonijnen”:

TikTok haalt het beloningsprogramma voor gebruikers van zijn app TikTok Lite offline. Dat heeft het Chinese socialemediabedrijf bekendgemaakt, na felle kritiek van de Europese Commissie. “Onze kinderen zijn geen proefkonijnen voor sociale media”, reageerde commissaris voor de Interne Markt Thierry Breton al.

» La Plancha ruilt pittoresk Damme voor hartje Brugge: “Uit de hand gelopen hobby”:

Na twee maanden verbouwen is La Plancha éindelijk klaar om opnieuw open te gaan. Het restaurant met Latijns-Amerikaanse keuken zat twee jaar lang in Damme, maar verhuisde hun hebben en houden nu naar Brugge-centrum. Aan de succesformule verandert uitbater Joeri Van den Abeele (46) weinig. “We hebben wel heel veel extra zitplaatsen”, vertelt hij.

» Zestiger neemt ex terug mee van bij nieuwe partner en riskeert jaar cel: “Maar ik was daar niet om tumult te veroorzaken”:

Ging het om een ontvoeringspoging of kwam R.S. (68) zijn vriendin net redden van haar nieuwe vriend? Beide partijen brengen tegenstrijdige verhalen, maar volgens het parket is het duidelijk. S. riskeert een jaar cel voor wederrechtelijke vrijheidsberoving en slagen.

» Van ‘schimmelwijk’ naar betaalbare, autoluwe parkwijk: opvallende transformatie van Sint-Bernadettewijk komt stap dichterbij:

De toekomst van de veelbesproken ‘schimmelwijk’ in Gent is bekend. De oude sociale woningen van de Sint-Bernadettewijk zijn gesloopt. Tegen 2029 moet er een compleet nieuwe, autoluwe wijk verrijzen met 250 sociale huurwoningen, vooral voor gezinnen met kinderen.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium