Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Stad stelt nieuw masterplan omgeving Dam voor: “Rode draad is het verbinden van stadsdelen”:

De stad Kortrijk gaf donderdagavond uitleg over het nieuwe masterplan omgeving Dam. Door de geweigerde bouwvergunning van projectontwikkelaar Ciril kan de Dam er in de toekomst helemaal anders uitzien.

» Bas Vanden Eynde zet zijn eerste stappen als nieuweling voor eigen publiek: “Plek bij de eerste tien moet mogelijk zijn”:

Op nauwelijks tien kilometer van zijn deur zet Bas Vanden Eynde zaterdag aan in zijn eerste koers bij de nieuwelingen. Zin heeft hij er absoluut in, de zoektocht naar zijn mogelijkheden als wegrenner kan definitief van start gaan.

» Bert Bolle vijfde in Arden Challenge:

Tweedejaarsbelofte Bert Bolle reed voortdurend op de voorposten tijdens de tweede manche van de Arden Challenge. De Luxemburger Arno Wallenborn flitste solo naar de bloemen. Floris Dejaegher kwam als zestiende over de finish. (tvm)

» Ex-Bruggelingen Jasper Van Oudenhove en Timmy Simons op hun hoede voor Club NXT: “Oppassen voor de trainerswissel” :

Zowel voor middenvelder Jasper Van Oudenhove als coach Timmy Simons betekent het treffen met Club NXT ook een confrontatie met hun Brugse verleden. Van Oudenhove doorliep de jeugdrangen van Club, terwijl Simons een coryfee was op Jan Breydel, waar hij ook de U16 trainde.

» Noor wint Witte Donderdagprijs in Bellegem:

Eirik Vang Aas toonde zich in de Witte Donderdagprijs in Bellegem sneller dan de Nederlander Tom Vermeer. Wesley Van Dyck won op negen tellen de spurt voor de derde prijs. Cédric Defreyne haalde nog net de top tien. (tvm)

» Symbolische eerstesteenlegging van nieuwe polyvalente zaal voor school Sint-Kristoffel:

Donderdagavond vond de symbolische eerstesteenlegging plaats van de nieuwe polyvalente zaal voor de vrije basisschool Sint-Kristoffel in Houthulst. Het wordt de uitvalsbasis van de buitenschoolse opvang, maar ook de inkom van de buitenschoolse opvang én van de school.

» Robin Orins tussen de profs in Volta Classic:

Laatstejaarsbelofte Robin Orins hield aan zijn zege in de nationale testtijdrit in Borlo een ticket voor de Volta Classic in Nederland over. Ook Harm Vanhoucke en Alec Segaert zitten zaterdag in de selectie van Lotto Dstny voor deze lastige eendagskoers van eerste categorie. (tvm)

» LIVE. Spanning tussen Turken en Koerden in Gent: vanaf 21 uur samenscholingsverbod, lijsten met ‘doelwitten’ circuleren:

De spanning tussen de Turkse en Koerdische gemeenschappen in Gent is al een week te snijden. De politie probeert een verdere escalatie te vermijden. Volg de laatste ontwikkelingen hier op de voet.

» Rammeling tegen Anderlecht blijft niet zonder gevolgen: Club Brugge zet damescoach Heleen Jaques op straat:

Club Brugge heeft donderdagavond de samenwerking met Heleen Jaques stopgezet. De 35-jarige voormalige Red Flame was trainer van Club YLA, het vrouwenteam van blauw-zwart. Jaques was nog maar in het begin van het seizoen aangesteld als trainer en liet haar job als jeugdtrainer bij de KBVB daarvoor vallen.

» Belgische staat tekent cassatieberoep aan tegen beslissing om Freddy Horion vrij te laten:

De Belgische staat gaat in cassatieberoep tegen de beslissing om Freddy Horion (76), de langstzittende gevangene van ons land, uit de gevangenis te halen. Dat bericht VRT Nieuws en wordt bevestigd uit goede bron.

» Kristof Vroman staat met Marke-Webis op drie matchen van historische dubbel: “Wij willen geschiedenis schrijven”:

Na twee onverwachte competitienederlagen in Nationale 1 begin deze maand lijkt VT Marke-Webis weer de topvorm te pakken te hebben die de club naar een historische dubbel titel-beker kan loodsen. Op paasmaandag wacht in de finale van de West-Vlaamse Beker Nationaal een duel met Balti Kortrijk Spurs, dat een reeks lager op twee matchen van de titel staat.

» Oliver Naesen: “100 procent veilig bestaat niet, de afdaling van de Kwaremont rijd ik met de billen dicht”:

De Kanarieberg en de Kortekeer zijn uit het parcours geschrapt. Voor de veiligheid. Wat vinden de renners daar nu van? Is de afzink naar de Kanarieberg echt zo gevaarlijk? En wat met de super brede weg naar de Kapelleberg? Gaan we daar niet dezelfde gevaarlijk toestanden zien? Wij spraken Oliver Naesen.

» Limburgse belofterenner neemt losgelopen paard in volle koers bij de teugels: “Als klein manneke groot geworden op manege”:

Tijdens de Belgische beloftekoers Arden Challenge in de provincie Luxemburg kwam woensdag plotseling een paard op de weg gelopen. Het dier liep achter het peloton aan en dat zag ook Lars Daniels. De 23-jarige renner uit Herk-De-Stad kon het dier bij de teugels vatten en eigenhandig tot bedaren brengen. Bekijk hier de beelden vanuit de volgwagen.

» Zware klap voor burgerbeweging tegen fusie: Raad van State verwerpt vraag tot schorsing:

De Raad van State heeft donderdagnamiddag de vraag van burgerbeweging Hart voor Zwijndrecht om de fusie van Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht op te schorten, verworpen. Alleen het Vlaams Parlement moet zich nu nog uitspreken over de fusie.

» VRT wordt het ‘Huis van Wantrouwen’: hoe brief over toxisch leiderschap de stoel van CEO Frederik Delaplace nog meer doet wankelen:

Na een anonieme brief over “toxisch leiderschap” is de vertrouwensbreuk binnen VRT compleet. (Ex-)medewerkers voelen zich niet gehoord, de directie spreekt over “een eenzijdige versie van de feiten”. Hoe dan ook is de timing van de nieuwe melding geen toeval en wankelt de stoel van

CEO Frederik Delaplace nog een pak meer.

» Spontane stakingen in Antwerpen en tiental andere gevangenissen:

In de gevangenis van Antwerpen en een tiental andere penitentiaire instellingen in Vlaanderen en Brussel zijn nog tot vrijdagochtend om 6 uur spontane stakingen aan de gang. Die begonnen donderdagochtend uit onvrede over het feit dat minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) het opnieuw over de minimale dienstverlening wilde hebben. Al zeker in Antwerpen, maar ook in de meeste andere gevangenissen kan de wandeling en het bezoek niet doorgaan, zegt federaal secretaris Eddy De Smedt van de liberale vakbond VSOA.

» Vrouw (28) zwaargewond na zware klap met Porsche tegen boom:

Een 28-jarige vrouw is donderdagmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Esen (Diksmuide). De vrouw ging met haar Porsche van de weg af en knalde frontaal op een boom. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht.

» Osteopaat van Remco Evenepoel brengt sportexpertise samen: “De begeleiding van een sporter is een ploegsport”:

Wanneer Remco Evenepoel zich lichamelijk topfit voelt, is dit voor een deel te danken aan Edegemnaar Anthony Pauwels. De osteopaat staat in nauw contact met de wielrenner en hij wil dit nu voor sporters van alle niveaus gaan doen met HERO.

» Franse ‘Tinderverkrachter’ riskeert 19 jaar celstraf:

In een Parijse rechtbank is negentien jaar celstraf gevorderd tegen Salim Berrada, de zogenaamde ‘Tinderverkrachter’. Hij wordt ervan beschuldigd tussen 2014 en 2016 zowat zeventien vrouwen te hebben verkracht of seksueel te hebben misbruikt.

» IN BEELD. Sterren kijken op het parcours van de Ronde: Jelle Van Damme en Louis Talpe verkennen tussen de profs:

Drie dagen voor de Ronde van Vlaanderen hebben al veel verschillende ploegen het parcours verkend. Onze fotografen en reporters vatten post op het parcours en zagen onder andere Lidl-Trek, BORA-hansgrohe, Groupama-FDJ en Intermarché-Wanty én Louis Talpe voorbijflitsen.

» Moeder (70) smokkelt medicatie binnen in gevangenis voor opgesloten zoon: acht maanden cel:

Een 70-jarige vrouw uit Gent heeft acht maanden gekregen omdat ze in de Brugse gevangenis stiekem medicatie overhandigde aan haar opgesloten zoon. Die kreeg op zijn beurt twaalf maanden cel.

» CD&V profileert zich voor de verkiezingen met Denderplan als alternatief voor extremen:

Meer jobs in de streek, betaalbare woningen en migratie onder controle. Dat zijn enkele van de speerpunten uit het Denderplan waarmee CD&V de Denderstreek in haar glorie wil herstellen en dat donderdag werd voorgesteld. Voorzitter Sammy Mahdi profileerde er zijn partij als hét alternatief voor Vlaams Belang.

» Bijna de helft van de ambtenaren bij de provincie fietst naar het werk :

Limburg is de fietsprovincie bij uitstek en ook de provinciale ambtenarij maakt duchtig gebruik van tweewielers voor het woon-werkverkeer. 344 van de 800 personeelsleden gebruiken geregeld of altijd de fiets en 82 ambtenaren leasen hun fiets.

» Trajectcontrole op Horstebaan en Alice Nahonlei: “Niet extra inkomsten maar verkeersveiligheid is het doel”:

De gemeente Schoten voert nog dit jaar trajectcontrole om de maximaal toegelaten snelheid van 50 km per uur af te dwingen op de Horstebaan en de Alice Nahonlei. Dat de eerste boetes na oktober worden uitgeschreven heeft volgens burgemeester Maarten De Veuster (N-VA) niks te maken met de verkiezingen, maar met technische aspecten.

» Sportief gaat het goed, maar kern RSCA Futsal wordt steeds dunner door blessures: “We zullen ons mannetje moeten staan” :

Op de voorlaatste speeldag verdedigt RSCA Futsal zijn maximum op bezoek bij Eisden Dorp, dat zesde staat en nog één punt nodig heeft om de play-offs veilig te stellen. De landskampioen moet verder zonder Vilela, die een spierscheur van zeven centimeter opliep en straks de club ook verlaat.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium